reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
lux: co tam ci sie jutro szykuje, że wielki dzień? Coś pominęłam? ;)

julia: ranki to całkiem przyjemnie :) U mnie dzień też zapowiada sie kiepsko...chmury na niebie i jakieś ciężkie powietrze.

anula: zobaczymy czy będzie wieczorem siniak :D A wyniki tak, dzisiaj po południu w necie :) Po owu u ciebie jak ta la la :D

xbum: a ty nie łykasz antybiotyków? A co do małej to może i te dziąsła od tego, bo jednak zęby muszą się przez nie przebić. Zawsze możesz podpytać dzisiaj przed szczepieniem :D Taka konsultacja 2 w 1 :D

nessi: najważniejsze, że widać światełko w tunelu. Połowa jest to i druga połowa będzie :) A schody to taki bonus sportowy w pracy ;) Udanego dnia! :)

olcia: ok, już zmieniam w kalendarzyku. Jakie auto oglądasz? A zaproszeniami to się później pochwal, oczywiście jak bedziesz chciała :D Ale z checią byśmy zobaczyły :D Dziwna ta twoja @ :/ Może jednak usg albo coś? A test robiłaś? :D

tęczowa: pokonałaś mdłości :D No no szacun :D

anula & julia: po owu jestem 7- 8 dni dopiero. A betę zamierzam chyba w piątek zrobić albo w poniedziałek. Zobaczę jeszcze jaki progesteron mi wyjdzie dzisiaj.

Z aplikacjami to niestety jest taki problem, że one mają sztywne widełki na wszystko. Dlatego trochę lepiej rysować swoje wykresy i w oparciu o inne obawy wtedy wyznaczać owulacje. Kiedyś nawet próbowałam sama rysować, ale mnie po prostu denerwowały te malutkie krateczki i nie robiłam tego dalej :p No a druga sprawa, że organizm to rządzi się swoimi prawami :D

Dzień dobry,

olcia & nati: powodzonia na wizytach :)

karola & tęczowa: jak się czujecie? Mdłości was atakują z rana?

anula: jak samopoczucie?

xbum: obejrzałaś film przed spaniem? Ja ostatnio męczę serial "Daredevil" :D

kruczyca: to już za 12 dni :D Suknia nadal bezpiecznie ukryta? ;)

lusia: jak tam mąż? @ już osłabła?

lux: już po śniadanku? Co pysznego jadłaś?

julia: hej, hej. Jakie zmiany w tym tygodniu w pracy? Udało ci się zapisać do tego genetyka dla córci?

marchewka: pewnie padnięta wracasz. Dzisiaj wolne czy do pracy?

nessi: powrót do pracy pewnie stresuje trochę, ale zawsze to głowa zajęta innymi tematami. A jak dzieciaczki i jak stoisz z diagnozami? Dużo zostało do takiego "ruszenia do przodu"?

tynka: hop hop :) Jak tam wtorek ci się zaczyna? :)

moniusia: co w planach na dzień dzisiejszy?

Zbieram się do laboratorium na progesteron. Oby nie było siniaka!
a hot doga se zrobilam z bulka ziarnista i warzywami, a w pracy mam jogurty plus buleczke i slodkie jak zwykle hihi
jutro wielki dzien, moja bratanica sie urodzi :laugh2:

KWIECIEŃ:
5.04: Jugo - progesteron
5.04: Nati - wizyta u ginekologa

6.04: Karola - wizyta u ginekologa i podglądanie kropka
7.04: Anula - androlog
7.04: Xbum - USG
7.04: Moniusia - wyniki kariotypów
8.04: Xbum - prolaktyna
14.04: Luska - monitoring
16.04: Kruczyca - ślub
16.04: Xbum - prolaktyna
18.04: Xbum - wizyta u ginekologa
19.04: Tęczowa - wizyta i scan

MAJ:
4.05: USG dzieciątka

Nie mam wizyty bo dostałam miałam iść jak @ nie dostane Ale dostałam ... Może się rozkreci ale pojade się zapisać na wizytę kontrolną do mojego gin a miała któraś z was @ wywołana przez luteine ?

Jugoslawa mazde 6 tylko najpierw muszę zobaczyć czy ma isofix ok pochwalę się :D

anula ja to mam wszystko porypane haha , musze czekać na cud :D

Jugo ja brałam te antybiotyki 3 dni do wtorku wcześniejszego i koniec , powiem ci że nos mam taki czysty jak nigdy dotąd ;)
No i tak bada ją przed szczepieniem to obejrzymy co i jak i ile klusek waży :D

tęczowa ciążowe apki też są ;)

Olciaa ja miałam ale to przrz jeden dzień takiego brązowego śluzu a na drugi już normalnie mi wszystko grało :)

Olcia trudno stwierdzić jak to liczyć ale ja to chyba bym stawiała na pierwszy dzień krwawienia .... u mnie jak przychodzi to konkret odrazy wiec trudno powiedzieć ... poczekaj aż się skończy i do gina

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
olcia: ładne autko :D Ja miałam kiedyś @ wywoływaną luteiną. U mnie przed klasyczną @ było kilka dni plamienia brązowego, ale zawsze później kran się odkręcał i była krew.

xbum: no to dobrze, że antybiotyk tak ładnie zadziałał :) A co do twojej temperatury to nie wiem :p Kciukam wiadomo za co :D:D:D

Do góry