reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
xbum: szukam info co daje luteina/duphaston stosowane od 10 dc i nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi :| Może podpytaj jutro swojego gin, bo on musi mieć jakiś zamiar chyba :| W ulotce napisane jest, że dawkowanie takie jest stosowane np. przy endometriozie.

olcia: no to super, że @ w końcu przyszedł :) Niech będzie łagodny.

lux: ale poranek :|
tak sa krzyki ciagle, ale my juz chyba na nich doniesiemy do wspolnoty, moze innym mieszkancom pasuja te krzyki...nam nie, bo my ich najbardziej slyszymy, ci obok przez grube sciany az tak nie slysza...masakra jakas, najgorsze jest to, ze oni ludzie kolo 40 lubia se imprezki urzadzac do pozna a my potem niewyspani do pracy

Luxuorius ją dzisiaj pospalam do 10 :p K zajął się Zuzia a teraz są na meczu :p moje dziecko czasami wpada w taką histerię więc rozumiem Cię :p bo człowiek śpi i nagle zawał bo o co chodzi :p tak tak po zaczynamy :p w końcu mi się humor poprawił :p

Jugoslawa na razie to tylko plamienie nic nie boli :p

Luxuorius matko to u nas Kuba sprowadza sobie znajomych i robi imprezy ale ja to od razu robię raban bo mamy pokój pod nim i jest masakra także wspolczuje

Luxuorius ją dzisiaj pospalam do 10 :p K zajął się Zuzia a teraz są na meczu :p moje dziecko czasami wpada w taką histerię więc rozumiem Cię :p bo człowiek śpi i nagle zawał bo o co chodzi :p tak tak po zaczynamy :p w końcu mi się humor poprawił :p

Jugoslawa na razie to tylko plamienie nic nie boli :p
no mowie Ci ten maly jak wpadnie w szal to tak z pol godz sie drze...az uszy puchna

Wiesz inni żyją swoimi prawami ale ja bym się nie patrzyła i dzwoniła bym na policję ... Też kiedyś w bloku mieszkałam i nie patrzyła na nic jak chcą być głośno niech idą do klubu innie też mają swoje życie i chcą odpocząć a nie słuchać libacji

lux: niestety niektórzy ludzie nie liczą się z komfortem innych i mają w nosie to, że ktoś nie może przez nich spać :/ Ja kiedyś też miałam kłopotliwych sąsiadów, ale na szczęście oni wynajmowali mieszkanie i przeszkadzali nie tylko nam, więc informacja bardzo szybko trafiła do właściciela mieszkania, który po prostu wymówił im umowę.

Olciaaa no suupee , że przyszła wredota jedna , teraz niech szybko znika i staranka :)

Jugo no właśnie zbytnio nic nie pisze co daje od 10dc ...
Eh no popytam go jutro , ale jak mi będzie kazał brać od 10 to ja to sama dupcze nie chce mieć cykli traconych ... :)

U mnie jest to samo u góry czworka dzieci , muzyka na fula już od 7 , dziecko najmniejsze ma pol roczku ... alee nic nie zrobi człowiek , jak mała jeszcze z nami w pokoju była to zwracalam uwage niestety bylo jeszcze gorzej ..

Ostatnia edycja:
reklama
wczoraj widzielismy tego sasiada, dzien dobry i tyle, nie przypuszczalam, ze tak rano nam nahalsuja...on w ogole duzo krzyczy na zone, zwlaszcza jak se wypije...pamietam raz Tomek tam byl im zwrocic uwage..to mieszkania mu sie pomylily i nie do nich zapukal hahahaha

Do góry