reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
luska: cieszę się, że maż się regeneruje.

kruczyca: jak tam pilnowanie córci znajomej? Grzeczne dziecko? :D

anula: to trochę pobalowaliście, a zwłaszcza młody :)

lux: hahahaha niezła akcja z tym pomyleniem mieszkania :D

tęczowa: czekamy na wieści :)

Widzę, że mamy podobne plany na popołudnie. U nas też już po obiedzie i chwilkę odsapniemy i pójdziemy na spacerek.

KWIECIEŃ:
3.04: Tęczowa - podglądanie kropka albo kropków
4.04: Xbum - wizyta u ginekologa
5.04: Nati - wizyta u ginekologa
5.04: Olcia - wizyta u ginekologa
6.04: Karola - podglądanie kropka
7.04: Anula - androlog
7.04: Moniusia - wyniki kariotypów
16.04: Kruczyca - ślub

Kogoś dopisać?

Cicho tutaj a ja siedze w domu moje kochanie musi sie oszczedzac a ja mam potop wiec odpoczywam. Bolesny ten okres jak diabli a co tam u was nie gniewajcie sie ze malo pisze ale nie mam doslownie kiedy. Jak tam mija wam niedziela
Jugus wpisz mi monitoring 14 kwietnia mam robic testy owulacyjne jak zobacze sluz plodny to mam sie pojawic.

luska: cieszę się, że maż się regeneruje.

kruczyca: jak tam pilnowanie córci znajomej? Grzeczne dziecko? :D

anula: to trochę pobalowaliście, a zwłaszcza młody :)

lux: hahahaha niezła akcja z tym pomyleniem mieszkania :D

tęczowa: czekamy na wieści :)

Widzę, że mamy podobne plany na popołudnie. U nas też już po obiedzie i chwilkę odsapniemy i pójdziemy na spacerek.
Jugo dopiero jutro idę :) ale grzeczne imię Anielka zobowiazuje ;) mam porownanie z córka przyjaciolki jest 4 miesiące starsza ale charakterki całkiem inne ;)

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Lusia niedziela jak niedziela , choć my po spacerku i teraz jakki deser by sie przydał :)

Lux no to oby z tego działania coś było ;)

Tęczowa melduj tu sie raz dwa ! :)

reklama
Hejka my już u siebie.
Tęczowa nie trzymaj nas w napięciu tyle czasu. Jak po wizycie?

Kruczyca Anielka piękne imię. Kiedyś tak chciałam dać córce na imię. Fajnie ze grzeczna byla:-)

Lux a ja rano test pozytyw ale śluzu brak, jedynie szyjka wysoko więc dziś użyjemy wieczorkiem conceive plus i niech się dzieje. Dla zasady będzie seks bo ja tam nie wierzę że się uda niestety.

Lusia niech tam się mąż kuruje:-) do monitoringu moment zleci. Współczuję bolesnego okresu. Ja mam taki co miesiąc niestety:-( tak mnie rwie że aż mi się chce wymiotowac.

Do góry