no u nas mega cieplo, az chce sie wyjsc na dworLux my czekamy na mojego , za 4 minuty powinien być obiad zjemy i też wyruszamy w droge bo pogoda piękna
Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no u nas mega cieplo, az chce sie wyjsc na dworLux my czekamy na mojego , za 4 minuty powinien być obiad zjemy i też wyruszamy w droge bo pogoda piękna
Wiesz ze ja cie pamietam megi ja odeszlam z watku przez panakotke pamietasz?
Pamiętam lusiaWiesz ze ja cie pamietam megi ja odeszlam z watku przez panakotke pamietasz?
Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom
Jugo dopiero jutro idę ale grzeczne imię Anielka zobowiazuje mam porownanie z córka przyjaciolki jest 4 miesiące starsza ale charakterki całkiem inneluska: cieszę się, że maż się regeneruje.
kruczyca: jak tam pilnowanie córci znajomej? Grzeczne dziecko?
anula: to trochę pobalowaliście, a zwłaszcza młody
lux: hahahaha niezła akcja z tym pomyleniem mieszkania
tęczowa: czekamy na wieści
Widzę, że mamy podobne plany na popołudnie. U nas też już po obiedzie i chwilkę odsapniemy i pójdziemy na spacerek.