reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tęczowa będzie dobrze. Musi być!
Kurcze w rzeczywistości to jednakowe te kreski są. Chyba faktycznie pozytywny. Szyjka mega wysoko ledwo palcem dosięgam. Czyli owu za rogiem. Dobrze wiedzieć:-) bałam się że owu nie będzie w tym cyklu.

Bum no sama w szoku jestem że mi wyszło! W dodatku o 7.30 szklanka kawy wypita, o 8 jeszcze szklanka wody a o 9.45 stwierdziłam że sikne sobie a co. Ja patrze a tu się obie kreski jednocześnie pojawiają:eek::errr:

reklama
Trzeba dla zasady męża dziś dopaść:cool2: pewnie jak zwykle będę sobie robić nadzieje pod koniec cyklu ech. Jak nie wiedziałam kiedy owu to z gory zakladalam ze nic z tego i tak bardzo nie przeżywałam jak okres przychodził.

Bum tobie chyba luteina owu blokuje. Ja stwierdzilam ze znaczne ja brać dopiero po owu i test wyszedł a jak bralam od 15 dnia cyklu to nie wyszedł więc tez mi pewnie owu zablokowało wiesz .

tynka: no piękny test! Krecha bardzo wyraźna! Ja przy takim teście bym działała :D Bzyknij, bzyknij :D Skoro rano taki to wieczorem może być jeszcze mocniejszy. Przyjemnej wizyty u teściów.

tęczowa: trzymaj się.

julia: u mnie też ładnie, ale nie tak słonecznie jak wczoraj. Najważniejsze, że wiosnę czuć :)

Tynka a zebys wiedziala ze ja wzielam tylko do 20dc i odstawilam ... a od nowego cyklu też wezne po owu a nie od 10dc ino kiedy one będzie to nie wiem...

Tynka działaj działaj :p niech będzie wysyp styczniowych dzieciaczkow :p

Tęczowa czekam na wieści

Dziewczyny dostałam okres w końcu :D jestem szczęśliwa :p

dobry
sasiedzi z gory zafundowali nam super poranek-ich dziecko w wieku przedszkolnym o 7-ej tak wylo, darlo sie jakby je ze skory obdzierali! mysmy sia tak wystraszyli, ze masakra, bo czlowiek spi a nagle takie wycie i krzyki...jak nie muzyka to dziecko wariuje...szok...co udalo nam sie usnac to Tomka tel zaczal dzwonic...o 11 sie obudzilam potem i juz trzeba bylo wstac i obiad zaszykowac...rybka juz sie rozmraza...

reklama
xbum: szukam info co daje luteina/duphaston stosowane od 10 dc i nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi :| Może podpytaj jutro swojego gin, bo on musi mieć jakiś zamiar chyba :| W ulotce napisane jest, że dawkowanie takie jest stosowane np. przy endometriozie.

olcia: no to super, że @ w końcu przyszedł :) Niech będzie łagodny.

lux: ale poranek :|

Do góry