reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Xbumx też miałam okres że dziecko mnie w ten sposób budziło :p teraz tylko krzyczy mamo jasno wstań :D ją miałam przez 5 dni po 3 tabletki ...

Tynka no bardzo bym chciała żeby się wchłonęła

reklama
hej :
Azylek no puchnę, twarz jak bańka! bleeee
Tynka :D czasami to szczęście, że nie czujesz. My Wyczulony węch mamy rodzinnie. Ja i mój brat wyniuchamy wszystko :D, przydaje się w mięsnym, kiedyś ktoś nam chce opchnąć stare mięso :D
PS: spałam na podłodze, więc kolejna noc u stóp Męża :D, ale przyniósł mi materac i spało się rewelacyjnie

Dzień dobry ....

Bum faktycznie te testy dziwnie,a próbowałas kiedyś robic testy facelle z rossmana ?one zdaje się dobre,zresztą ja kiedyś stosowałam i powiem Ci ze pokazywały wyraźnie ...

Kruczyca miłego :)

Jugo no ciekawa jestem twoich jajek :)

Jula ehh złośliwość przedmiotów martwych .....

Azylek oby igły były cienkie :)

Tynka jak samopoczucie ?

Tęczowa ozesz współczuję ....

Migduch tule i ja bo żadne słowa nie pociesza ....

Jadę dziś do giną na 14 w kolejkę ....zobaczymy czy mnie przyjmie bo numerów juz brak - ryzyk fizyk .... po znajomości chyba nie odmówi :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Hej laski, jeny skaczecie po tych tematach, nie idzie nadążyć :p Proponowałabym usunąć nazwę lat, bo znowu później zmienicie :p

Anula, kciuki u doktorka!
Jugi, jak tam bliźniaki? :p :*

U mnie ogólnie ok, serce mi się odzywa, nerwy, w nocy się zrywam, M. mówi, że nie może przeze mnie spać, bo tak skaczę i krzyczę czasami;/ Wszystko wychodzi ...
Czeka mnie poważna rozmowa z M. o adopcji, bo sam mi napisał ostatnio jak nie miałam sił z nim rozmawiać dzień wcześniej, że chciałby się zapisać, więc trzeba podjąć pierwsze kroki...

Ogólnie nie odzywa się do mnie brat M. jak zawsze się na mnie rzucał jak przychodził do pracy tulił, to teraz nawet nie przyszedł do mnie jak wpadł na chwilę. Ot, uraziłam ucieczką ze śniadania. Trudno... Nie przeproszę, nie mam za co.
W niedzielę chrzciny, też prawdopodobnie mnie nie będzie, nie chcę im w razie czego zrypać tego dnia. Choć chciałabym być, nie ukrywam, ale nie wiem jak się zachowam i w tym sęk... :(

Czekamy teraz na czas, żeby malować i kłaść panele, wszystko już mamy, tylko czasu nie ma :) Czekamy na dobranie kredytu też, miała nam babka z banku dać znać, bo nie starczyło oczywiście, a trzeba zrobić elewację, kostkę, ogrodzenie. I tak ło. :)

Monius tak to już niestety jest ze otoczenie nie rozumie naszego stanu,tego co przechodzimy i czujemy a naturalnym jest uwalnianie naszych emocji i myślę że skoro czujesz ze nie chcesz uczestniczyć to tak zrób i nie miej pretensji przypadkiem do siebie a inni - to oni mają problem nie my ,bo ci którzy mają dzieci i szybko zachodzą w ciążę porostu nie rozumieją .... swoją drogą wczoraj kupiłam fajna lekturę .... zaczęłam czytać i powiem Ci ze normalne jakby pisana o mnie ! pozytywnie jestem nastawiona i myślę że pomoże okiełznać życie :)

reklama
Polecam

uploadfromtaptalk1459413210483.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1459413210483.jpg
    uploadfromtaptalk1459413210483.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 216
Do góry