reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

anula nie robiłam żadnych innych te są pierwsze co w życiu robię ...
Ale dzisiaj spojrzałam w zeszyt to te z wczoraj tylko lekko się odbarwily ze widac dalej tamtą kreskę ...
Nic no obejrzymy co dzissiaj będzie a jak coś w poniedziałek mam wizytę to się dowiem może coś ;)
Trzymamm kciuki za wizytę ! Jak po znajomości to na pewno przyjmie :)

teczowa haahaha ja zawsze spie u stop mojego P jak mamy ciche dni :D

reklama
lux: u mnie pochmurno, ale czuć wiosnę w powietrzu :) Jak tam w sklepie? Dużo ludzi od rana?

teczowa: dobry mąż, że materac przyniósł :D No ale który by nie chciał, żeby żona mu sie do stóp rzucała :D

anula: twój gin cię uwielbia, wiec przyjmie :D Mam nadzieje, ze kolejka szybko zleci i wejdziesz :)

moniusia: bliźniaki w trakcie tworzenia :D Mam nadzieję :) Przykre, że brat nie rozumie przez co przechodzisz, ale ludziom, którzy bez problemów mogli począć dziecko w większości nie rozumieją tego wszystkiego co może się dziać z człowiekiem, kiedy tak bardzo pragnie mieć dziecko, a nie może, bo ciągle coś...jakie to są emocje :( Tak jak anula pisze, jesli czujesz, że nie chcesz to nie idź i tyle. A myślałaś o skorzystaniu z pomocy jakiegoś psychologa? Może wtedy łatwiej by ci się funkcjonowało? Bo jednak to wszystko kosztuje dużo nerwów a to przekłada się na zdrowie :(

No ona jak czasami coś walnie to szok mimo to że jeszcze mało mówi :p

Widzę że dalej temat testów no i ja się wdrazylam w temat poczytalam trochę i pisali że test najlepiej robić o 22 i żeby robić codziennie o tych samych godzinach :o i minimum 2h przed nie pić a wy ile testów dziennie robicie ?

Nie pamiętam która pisała że puchnie na twarzy a ja puchne w brzuchu nie że tyje tylko brzuch mi urusul jakbym bynajmniej w ciąży była :o

lux: u mnie pochmurno, ale czuć wiosnę w powietrzu :) Jak tam w sklepie? Dużo ludzi od rana?

teczowa: dobry mąż, że materac przyniósł :D No ale który by nie chciał, żeby żona mu sie do stóp rzucała :D

anula: twój gin cię uwielbia, wiec przyjmie :D Mam nadzieje, ze kolejka szybko zleci i wejdziesz :)

moniusia: bliźniaki w trakcie tworzenia :D Mam nadzieję :) Przykre, że brat nie rozumie przez co przechodzisz, ale ludziom, którzy bez problemów mogli począć dziecko w większości nie rozumieją tego wszystkiego co może się dziać z człowiekiem, kiedy tak bardzo pragnie mieć dziecko, a nie może, bo ciągle coś...jakie to są emocje :( Tak jak anula pisze, jesli czujesz, że nie chcesz to nie idź i tyle. A myślałaś o skorzystaniu z pomocy jakiegoś psychologa? Może wtedy łatwiej by ci się funkcjonowało? Bo jednak to wszystko kosztuje dużo nerwów a to przekłada się na zdrowie :(
duzo, chodz jak szaleni, siku w biegu chodze, teraz mam chwile by sie napic i cos zjesc

Ale by było... :) życzę z całego serca :)
Oni wychodzą z założenia, że to my ich krzywdzimy, ściślej ja. Bo oni byli przy nas, byli naszymi świadkami na ślubie, pomagali nam we wszystkim, a my teraz nie chcemy z nimi się widywać co drugi dzień, bo oni mają dziecko. To nie tak niestety działa... chciałabym bardzo, ale mnie odpycha, rozmawiam, uśmiecham się do nich, ale nie będę nosić tej małej na rękach i się pytać codziennie jaką kupkę zrobiła... Ale i tak już są tak nastawieni do mnie, więc co nie zrobię będzie źle.

Myślałam, ale ciężko znaleźć jakiegoś dobrego, nie mam też jak dojeżdżać, M. nie ma urlopu, codziennie po pracy musi być na budowie, a żeby się wybrać muszę mieć cały dzień wolnego czasu tak naprawdę...
Radzę sobie , nie boli mnie już gdy teściowa opowiada mi jaka malutka jest śliczna, kochana, co dzisiaj zrobiłą nowego.. tylko ciężko mi tak funkcjonować z nimi, z uśmiechem. U nich jest tak, że wasz problem to cisza, macie się cieszyć i tyle z naszego szczęścia. Bo życie jest piękne.

U mnie w rodzinie jest tak,(jedno małe dziecko) że ojciec , mój wujek weźmie dziecko na ręce i mała moja i tyle, powie do żony weź małą, bo ja coś muszę zrobić kawę gościom. I goście są najważniejsi. A tutaj ten brat jak byłam ostatnio aż 5 minut na śniadaniu to cały czas nadawał do tej małej moje serce,mój sens życia, moje słońce, itd. Do nas ani słowem, oprócz na początku, że jesteśmy dzikusy i, że myslelismy, ze ich nie bedzie dlatego przyjechaliśmy. Niby takie błahe rzeczy, ale różnica jest ogromna.. Choć wiem, że nikt źle nie chce. Nie mogę być wśród takich ludzi, nie teraz... :(

Monia wiem co czujesz, i nie zmuszaj sie, jesli tego nie chcesz...jesli tego nie rozumieja to ich problem..nie Twoj, przechodzisz cos trudnego i osoba, ktora ma dziecko tego nie zrozumie...nie mecz sie...nie musisz tanczyc jak Ci zagraja

reklama
Jugo no ja mam nadzieje ze nie odmówi :) make up zrobiony wiec nie będę straszyć :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do góry