reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum przykro mi:-( mnie spotkało dokładnie to samo co Ciebie. Nie ufam testom w ogóle.

Eveee niestety ginekolodzy są bardzo niedouczeni. A jak pytałam czy sobie owulacji nie zablokuje ta luteina skoro owu mam około 20 dnia a on mi kazał brać od 15 to mnie wyśmiał i powiedział że ułatwi jeszcze owu i zagnieżdżenie. No i ze cztery miesiące pod rząd ja tak to brałam jak idiotka.

Julia trzymam kciuki za poznanie płci.

reklama
Bum przykro mi:-( mnie spotkało dokładnie to samo co Ciebie. Nie ufam testom w ogóle.

Eveee niestety ginekolodzy są bardzo niedouczeni. A jak pytałam czy sobie owulacji nie zablokuje ta luteina skoro owu mam około 20 dnia a on mi kazał brać od 15 to mnie wyśmiał i powiedział że ułatwi jeszcze owu i zagnieżdżenie. No i ze cztery miesiące pod rząd ja tak to brałam jak idiotka.

Julia trzymam kciuki za poznanie płci.

Kurde ... :szok: co za lekarz ...

Bum - :(

Eveee tak w 13tc powiedziala lekarka;)

Xbum test cie oszukal? Widzisz niedoczytalam:/

Tynka widzisz czlowiek oddaje swoje cialo w rece lekarza... a pozniej sie okazuje ze klapa....
Wazne ze masz juz diagnozy dobrego lekarza !

Bum cholera, ale te testy są do doopy! Wscieklabym się chyba :(

Tynka to rzeczywiście specjalista wybitny. Każdy normalny lekarz przypisuje progesteron po owu! Głąb kapusciany, jakim cudem tacy ludzie pracują w takich zawodach :crazy:

agnesis wsieklam sie bardzo [emoji17] mialam nadzieję , ze w koncu sie udało a tu doopa i znów cykl bedzie ponad 40dni to tak dobija człowieka ....
Mam chęć rzucić tymi staraniami w cholerę ..
Ten cykl mnie dobIja, ze jest taki dlugi byłby regularny nie byłi by takiego problemu , ja już nie wiem jak skrócić go [emoji58]
Z miesiąca na miesiąc dlugi coraz bardziej [emoji20]
Nie wiem czy brac te clo czy odpusic ...

JULIA 17.08 - wizyta u ginekologa [emoji169]
PARAPLU 23.08 - kontrola
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]

Paraplu szkoda, że nie zrobili USG, choć się nie znam, ale może to jakiś krwiak się zrobił i się stopniowo oproznia (?) Mam nadzieję że na wizycie zrobi Ci USG.

Zobaczymy 23 sierpnia. Wkurza mnie to ich podejscie, to stawianie diagnozy przez telefon. Rownie dobrze moge sobie sama postawic diagnoze za pomoca wujka Google.
23 Bedzie akurat 6 tyg. po zabiegu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Eveee tak w 13tc powiedziala lekarka;)

Xbum test cie oszukal? Widzisz niedoczytalam:/

Tynka widzisz czlowiek oddaje swoje cialo w rece lekarza... a pozniej sie okazuje ze klapa....
Wazne ze masz juz diagnozy dobrego lekarza !
To wtedy zaxwyczaj chłopcy wychodzą. [emoji4][emoji12]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Mojego wyniku dziś nie będzie - kuzwa ... wynik jak to Pansia powiedziała na granicy błędu trzeba powtórzyc ! Wyobraźcie sobie moja minę kiedy to ujrzałam wynik 0,1 ...ton głosu mialam nie ciekawy dzwoniąc do laboratorium ...juz oczywiście skasowany z systemu ... czas,kasa i nerwy w plecy .... ja rozumiem ze w laboratorium pracują tylko ludzie i maja prawo się mylić ale dlaczego na mojej osobie [emoji52]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Mojego wyniku dziś nie będzie - kuzwa ... wynik jak to Pansia powiedziała na granicy błędu trzeba powtórzyc ! Wyobraźcie sobie moja minę kiedy to ujrzałam wynik 0,1 ...ton głosu mialam nie ciekawy dzwoniąc do laboratorium ...juz oczywiście skasowany z systemu ... czas,kasa i nerwy w plecy .... ja rozumiem ze w laboratorium pracują tylko ludzie i maja prawo się mylić ale dlaczego na mojej osobie [emoji52]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
żarty jakieś normalnie ....:/ skoro oni się pomylili to ja bym domagała się wykonania badania za darmo . Miałam podobną sytuację w czerwcu i nie dałam za wygraną.

Do góry