NeSSi
Moderatorka
Anula, Bum gratulacje. Trzymam kciuki.
Nessi dziękuję że we mnie wierzysz.
A pewnie, że wierzę! Myślę, że jesteście w dobrych rękach, i pokonacie przeciwności
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anula, Bum gratulacje. Trzymam kciuki.
A ja to co ?! Ja teżAnula, Bum gratulacje. Trzymam kciuki.
No ciekawe kto tam u Ciebie siedzi. Masz jakieś przeczucia? [emoji4]Witam
Xbum kochana ja juz Tobie pisalam z pare razy o zmiane datterminu @ i daty porodu 19.04 a porod 24 01 2017 [emoji4] dziekuje[emoji4]
Wpisz mi wizyte 17 08 u gina
A u nas wszystko dobrze za pare dni wizyta, w koncu corce powiedzielismy wiec chodzi szczesliwa i niemoze sie doczekac wizyty bo pojdzie ze mna dzidzie poogladac[emoji4]
I licze ze poznamy plec[emoji4]
Widać, że dużo się dzieje, a to dobry znak. Na pewno to dobra droga i niedługo doczekacie upragnionego dzidziusia. [emoji179]Anula Tobie też dziękuję :-) fakt jednak w klinice podejście do pacjentka jest zupełnie inne. Od razu jakiś plan dostaliśmy.
17 robię posiew z kanału szyjki. Jak będzie Oki to do 12 dnia kolejnego cyklu sonohsg. Jak tylko dostanę okresu to test prolaktynowy z metoclopramidem, insulina, i amh. Na podstawie wyniku rezerwy jajnikowej będzie wiadomo jakimi dawkami hormonów będę stymulowana. Ten następny cykl będzie monitorowany czy w ogóle i kiedy rosnie pęcherzyk. Mówił że będę musiała oznaczać estradiol bo jeśli jest niski to nawet jak pęcherzyk urośnie to znaczy ze nie dojrzewa w nim żadna komórka. Moje późne owulacje i liche endo bardzo na to wskazują. I zwrócił uwagę na tsh 2, 11 że jest już na granicy i możliwe że dostanę euthyrox. Ogólnie bardzo dużo informacji dostaliśmy. Aż w szoku bylam...i ze stresu połowy nie zapamiętałam. Najpierw był wywiad z położną (extra swoją drogą) potem do lekarza a potem znowu do położnej która jeszcze raz mi wszystko wyjaśniła i zapisała na kartce.
Kiedy powtarzasz betę? [emoji4]Tynka no i super ! brzmi konktetnie i wkoncu jakieś działania ...teraz popraw koronę,cyc do przodu i idziemy dalej
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka