reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Paraplu szkoda, że nie zrobili USG, choć się nie znam, ale może to jakiś krwiak się zrobił i się stopniowo oproznia (?) Mam nadzieję że na wizycie zrobi Ci USG.

Anula, Bum gratulacje. Trzymam kciuki.

Nessi dziękuję że we mnie wierzysz.
A ja to co ?! Ja też :) jednak klinika to klinika .... ja po wizycie u nich bardzo jestem zadowolona ... kurcze konkretna rozmowa i plan a nie pitu pitu .... a jakieś zalecenia juz macie ? w sensie plan na twoją ovu ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Witam;)

Xbum kochana ja juz Tobie pisalam z pare razy o zmiane dat;) terminu @ i daty porodu 19.04 a porod 24 01 2017 [emoji4] dziekuje[emoji4]
Wpisz mi wizyte 17 08 u gina;)
A u nas wszystko dobrze za pare dni wizyta, w koncu corce powiedzielismy wiec chodzi szczesliwa i niemoze sie doczekac wizyty bo pojdzie ze mna dzidzie poogladac[emoji4]
I licze ze poznamy plec[emoji4]

Witam;)

Xbum kochana ja juz Tobie pisalam z pare razy o zmiane dat;) terminu @ i daty porodu 19.04 a porod 24 01 2017 [emoji4] dziekuje[emoji4]
Wpisz mi wizyte 17 08 u gina;)
A u nas wszystko dobrze za pare dni wizyta, w koncu corce powiedzielismy wiec chodzi szczesliwa i niemoze sie doczekac wizyty bo pojdzie ze mna dzidzie poogladac[emoji4]
I licze ze poznamy plec[emoji4]
No ciekawe kto tam u Ciebie siedzi. Masz jakieś przeczucia? [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Anula Tobie też dziękuję :-) fakt jednak w klinice podejście do pacjentka jest zupełnie inne. Od razu jakiś plan dostaliśmy.

17 robię posiew z kanału szyjki. Jak będzie Oki to do 12 dnia kolejnego cyklu sonohsg. Jak tylko dostanę okresu to test prolaktynowy z metoclopramidem, insulina, i amh. Na podstawie wyniku rezerwy jajnikowej będzie wiadomo jakimi dawkami hormonów będę stymulowana. Ten następny cykl będzie monitorowany czy w ogóle i kiedy rosnie pęcherzyk. Mówił że będę musiała oznaczać estradiol bo jeśli jest niski to nawet jak pęcherzyk urośnie to znaczy ze nie dojrzewa w nim żadna komórka. Moje późne owulacje i liche endo bardzo na to wskazują. I zwrócił uwagę na tsh 2, 11 że jest już na granicy i możliwe że dostanę euthyrox. Ogólnie bardzo dużo informacji dostaliśmy. Aż w szoku bylam...i ze stresu połowy nie zapamiętałam. Najpierw był wywiad z położną (extra swoją drogą) potem do lekarza a potem znowu do położnej która jeszcze raz mi wszystko wyjaśniła i zapisała na kartce.

Tynka no i super ! brzmi konktetnie i wkoncu jakieś działania ... :) teraz popraw koronę,cyc do przodu i idziemy dalej :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula Tobie też dziękuję :-) fakt jednak w klinice podejście do pacjentka jest zupełnie inne. Od razu jakiś plan dostaliśmy.

17 robię posiew z kanału szyjki. Jak będzie Oki to do 12 dnia kolejnego cyklu sonohsg. Jak tylko dostanę okresu to test prolaktynowy z metoclopramidem, insulina, i amh. Na podstawie wyniku rezerwy jajnikowej będzie wiadomo jakimi dawkami hormonów będę stymulowana. Ten następny cykl będzie monitorowany czy w ogóle i kiedy rosnie pęcherzyk. Mówił że będę musiała oznaczać estradiol bo jeśli jest niski to nawet jak pęcherzyk urośnie to znaczy ze nie dojrzewa w nim żadna komórka. Moje późne owulacje i liche endo bardzo na to wskazują. I zwrócił uwagę na tsh 2, 11 że jest już na granicy i możliwe że dostanę euthyrox. Ogólnie bardzo dużo informacji dostaliśmy. Aż w szoku bylam...i ze stresu połowy nie zapamiętałam. Najpierw był wywiad z położną (extra swoją drogą) potem do lekarza a potem znowu do położnej która jeszcze raz mi wszystko wyjaśniła i zapisała na kartce.
Widać, że dużo się dzieje, a to dobry znak. Na pewno to dobra droga i niedługo doczekacie upragnionego dzidziusia. [emoji179]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry