reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Cześć dziewczyny.
Bum dobrze Ci, odpoczywaj i wracajcie we czworo [emoji4].
A ja zaczynam urlop od jutra tzn. remont pokoju. Mi się @ spóźnia już 4 dni.
Miłego odpoczynku w tą upalną niedzielę [emoji8]
Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej

Bum- no pewnie ze Ci się tęskni :-) ja z moim tez lubimy chodzić na koncerty , odpoczywaj i wracaj do nas

Nessi- o widzę że my dinozaury w tym samym wieku :-)

agnesis- ja z chemii leżę ale mam nadzieje ze mija Nadia będzie dobra , bo babcia i ciocia właśnie chemiczki są

Zuzkon - może przez pogodę @ się spóźnia ...,albo :)

Patuniax - no to udanego urlopu / remontu pokoju, ważne ze urlop od pracy

Ja nadal brak objawów , czasami pobili mnie żołądek no i cycki

Miłej niedzieli dziewczyny

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nati :D Niestety :D
Starość nie radość ...
7 lat temu na tym forum 20-paro-latki to była rzadkość :) Teraz 34 latki to ewenement :D Trendy się zmieniają :D

Nie.nie przyszła jeszcze. Pewnie przyjdzie ale napewno nie ciąża bo testy i tak ciągle negatywne..

Nessi masz rację. Ale 34 to młode kobiety;) wiec w sumie noc w tym dziwnego.

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

No jeszcze młode ...;) ale po 30-tce czas leci ''jak z bicza strzelił'' :D
Trzymam kciuki by fr@nca nie przyszła :) Może jeszcze za wcześnie na testy bo się owu przesunęła ?:)

Dzień dobry tym młodszym i tym starszym hehe

Jak pogoda u was , bo u mnie słońca nie ma pada deszcz i jest tylko 19 stopni troszkę można odetchnąć od upałów .

Mój Maks wrócił wczoraj ze wsi nie było go dwa tygodnie i już oczywiscie kłótnie od rana z Nadia , a tu jeszcze miesiąc wakacji .

U mnie nadal brak mdłości :-)

Czy ktoś testuje ?

Miłego dnia

Nati/misio ty też spać nie możesz [emoji16]? Ja żeby nie test z poniedziałku poprzedniego i beta w życiu bym nie pomyślała że w ciazy jestem. Leci 5tc [emoji3]. A u ciebie ? Jakieś badania robiłaś? U mnie też deszczyk i brak słoneczka. Szkoda że pada bo z 4 latką w domu ciężko wytrzymać

Napisane na SM-T280 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene - ja właśnie dziś jestem równy 5tc , tak samo gdyby nie milion testów i trzy razy beta to tez bym nie uwierzyła :), badań jeszcze żadnych nie robiłam mam wizytę dopiero 11.08 i wezmę skierowanie , bo nie planuje płacić za badania

Rene, zuzkon- ja tez ten problem , dzieciaki siedzą w domu tyle ze ja mam dwoje to się razem pobawią , teraz akurat siedzą na tabletach i grają

Zuzkon- dalej @ nie ma hymmmm

reklama
Do góry