reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dobry link :D pokoje nad morzem :D haha ale idzie na dobrą stronę także się nie przejmuj ;) przez booking.com możesz fajnych ofert poszukać. Ja często przez nich coś rezerwuje

7u223e3k88z714o0.png

reklama
Kruczyca, 200 zl za domek to nie jest duzo. Ja placilam 220 za domek 8 - osobowy poza sezonem ale te mniejsze też były w tej cenie. Wiadomo w takiej sytuacji im więcej lokatorów tym koszty mniejsze. Nas to w rezultacie wyszło jakies 30 kilka zł za osobę za dobę. Oczywiście z opłatą klimatyczną.

Kruczyca, 200 zl za domek to nie jest duzo. Ja placilam 220 za domek 8 - osobowy poza sezonem ale te mniejsze też były w tej cenie. Wiadomo w takiej sytuacji im więcej lokatorów tym koszty mniejsze. Nas to w rezultacie wyszło jakies 30 kilka zł za osobę za dobę. Oczywiście z opłatą klimatyczną.
Karola piękny brzusio :) mi też się nie wydaje dużo za cały domek ze wszystkim i działkę do swojej dyspozycji

7u223e3k88z714o0.png

W ogóle tak sobie myślałam i następny cykl tez stracony bo te clo dopiero od sierpnia mogę brać bo w lipcu wolałabym trochę kasy odłożyć na wyjazd , wiec będzie doopa ...

xbum: co się odwlecze...A poza tym zawsze może się udać zaskoczyć bez CLO :) Pojedziesz na wakacje, wskoczysz w seksowny kostium i będzie się działo :D

Jugo hahhaha [emoji23]
No wiesz ale pojade teraz w pon , obejrzymy co słychać receptę wezme wykupie i będą czekały [emoji4]

No niestety po moich obliczeniach nie damy rady , a lepiej troszkę poszalec na wakacjach haha [emoji13]

reklama
Hej sorka że nie pisze ale dopadlly mnie mdłości wynioty sennoac i ogólnie źle się czuje do tego zaczął mnie brzuch bolec i sie napinac więc dzisiaj miałam wizytę u innego gina także wsio ok niby jest mam łykać magnez i nospe dwa razy dziennie a no i bombel z pomiarów ma 18tygodni ...

Xbumx no brzysio u mnie coś już zaczyna widać ale Wam zazdroszcze my najprawdopodobniej od 1lipca będziemy się urlopowac :)

Karola miałam dać foto sukienki ale jej nie kupiłam tylko bluzkę i spodnie takie 3/4 eleganckie bo sukienka żadna nie przypadła mi do gustu :)) Zuzia się obkupila za to w sukienki i buty aaaa no i lakier do paznokci sobie kupiła

Xbumx a drogie te clo?

Jugo a Ty masz teraz cykle z tym clo czy też dopiero będziesz zaczynać?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry