reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum no to super :) ja znalazłam u nas na roztoczu super miejsce działka w lesie ze sporym domkiem, grillem, własnym jeziorkiem i to tylko dla nas nie ma innych wczasowiczów za 200zl za dobę wszystko ogrodzone, zwierzaki akceptowane. Super miejsce ale ten rok musimy odpuścić już wyjazdy. W następne lato pojedziemy, będę rezerwować w zimę żeby się załapać :D
Ja w gorach mogę mieszkać caaaly rok :D ale najbardziej podoba mi się jesienią.

7u223e3k88z714o0.png

200 zł za dobe to dużo chyba :D
No my mamy pokoje 30zł za osobe , Lencia za free i pies też a 9by pogoda była super to sie tam nie będzie siedzieć ...

Strój se przed chwilą zamówiłam hahah [emoji12]
Screenshot_2016-06-10-11-59-22.png

Załączniki

• Screenshot_2016-06-10-11-59-22.png
    Screenshot_2016-06-10-11-59-22.png
    79,9 KB · Wyświetleń: 175
Ostatnia edycja:
Ja to już mam pourlopowane na ten rok. Jeszcze 3 wesela przed nami. W przyszłym roku nie wiem jak to będzie z małym dzieckiem. Może za dwa lata sie gdzieś wybierzemy. Albo znowu jakiś wypad ze znajomymi jak w tym roku. W końcu wszyscy będziemy mieć maluchy w jednym roku to przynajmniej będą miały towarzystwo... Właśnie przyswajam dalej wiedzę i nabrałam chęci na upieczenie ciasta. Zacznę teraz A skończę wieczorem.. Ogólnie to ciągle głodna jestem i już mnie to drażni bo w tym tempie to slonica zostane mimo że się nie obzeram ale ciągle jem, jem i jem..
No i pogoda się mi psuje, a takie błękitne niebo było z rana. Ale sobie ponarzekalam, az mi lepiej[emoji12]

A tak z innej beczki to na ten weekend zostałam słomiana wdowa bo M ma tyle roboty ze zostaje u siostry na noc[emoji4] Całe wyrko tylko dla mnie[emoji1]

Karola a brzus juz urósł pokaż?
Troszkę spokoju nie zaszkodzi [emoji6] jakieś ruchy czujesz bejbika?

Ciąg marudzen dalszy , czesenie psa 5 minut oto efekt :
A Lil myśli " trzeba było sobie yorka kupić a nie mi tu marudzisz "[emoji23]
1465555938026.jpg

Załączniki

• 1465555938026.jpg
    1465555938026.jpg
    56,4 KB · Wyświetleń: 151
xbum: ale kłaków wyszło :D Furminatorem? Z moich kotów też tyle wyłazi :D Jak popatrzyłam na ten strój kąpielowy to zachciało mi się kąpać :D Ale nie w wannie tylko w ciepłym morzu :D

kruczyca: a gdzie na to roztocze jeździcie? Ja będę szukała noclegu to może mi coś podpowiesz :D

karola: taka ilość wesel to dobry wyjazd wychodzi jak się zsumuje ;) No ale plus taki, że zwykle są raz w życiu każdej pary więc nie tak źle :D

anula: jak się młody czuje? Gin coś odpisał odnośnie tej szkarlatyny?

A ja jak mówiłam tak zrobiłam i walnęłam sobie drzemkę i dopiero co wstałam :D Jeszcze ledwo na oczy patrzę :D Spałam prawie 3h :D Wyglądam za okno a tak wiatr, deszcz i ponuro :/ Coś mi tylko w brzuchu burczy...dobrze, że obiad zrobiłam rano to mogę od razu wciągnąć :D
My chyba się wybierzemy na roztocze w tym roku...piękne tereny i mało je znamy.

Jugo ta z tego furminatora to by z niej chyba nic nie zostało, takim zwykłym grzebykiem ! Lnieje jak oszalała [emoji33]
I to efekt 5 min , normalnie odpuscilam...

A weź mam nadzieję , że dobry przyjdzie i jeszcze quwa taki kolor hahaha [emoji23] do 19 lipca ma być u mnie [emoji12]

Drzemke też bym zaliczyła , ale niestety muszę coś zacząć robić a najlepiej od prania ...

xbum: u mnie koty wolą furminator niż klasyczną szczotkę :| Coś im odbiło, bo kiedyś uwielbiały być czesane tak standardowo. Też musze wyczesać, ale zrobię to jutro i chyba wyjdę z nimi na balkon, żeby mi kłaki nie fruwały, bo po tym furminatorze to mnóstwo tego wychodzi. Ciepło jest to futro zmieniają te nasze zwierzaki :D Kolor kostiumu idealny na lato :D Będzie podkreślał letnią opaleniznę :D Ja takiego motorka rano dostałam, że od 5 do 9.30 zapierdzielałam i udało mi się wszystko zrobić :D Teraz albo będę leżeć i pachnieć albo coś zrobię z rzeczy zaplanowanych na weekend :D

xbum: ale kłaków wyszło :D Furminatorem? Z moich kotów też tyle wyłazi :D Jak popatrzyłam na ten strój kąpielowy to zachciało mi się kąpać :D Ale nie w wannie tylko w ciepłym morzu :D

kruczyca: a gdzie na to roztocze jeździcie? Ja będę szukała noclegu to może mi coś podpowiesz :D

karola: taka ilość wesel to dobry wyjazd wychodzi jak się zsumuje ;) No ale plus taki, że zwykle są raz w życiu każdej pary więc nie tak źle :D

anula: jak się młody czuje? Gin coś odpisał odnośnie tej szkarlatyny?

A ja jak mówiłam tak zrobiłam i walnęłam sobie drzemkę i dopiero co wstałam :D Jeszcze ledwo na oczy patrzę :D Spałam prawie 3h :D Wyglądam za okno a tak wiatr, deszcz i ponuro :/ Coś mi tylko w brzuchu burczy...dobrze, że obiad zrobiłam rano to mogę od razu wciągnąć :D
My chyba się wybierzemy na roztocze w tym roku...piękne tereny i mało je znamy.
Jugo ten domek o którym ja mówię jest w okolicach Szczebrzeszyna maja jeszcze bliźniaka nad zalewem w Nieliszu. Jako domek wypadowy może i za drogi ale żeby sobie głównie tam posiedzieć w spokoju to super sprawa :) Link do: Domki Roztocze - Kulików - noclegi, kwatery i pokoje nad morzem w Kulików

7u223e3k88z714o0.png

reklama
Do góry