reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry popoludniowo.

Ja właśnie siedzę i opalam moje blade nóżki, bo oczywiście ręce i twarz musniete słońcem A nogi białe jak u córki mlynarza. Jakas śpiączka mnie dopadła. Na obiad dziś kapusniaczek[emoji4] Zaraz jeszcze powinnam trochę wiedzy przyswoic no ale mi sie nie chce[emoji12]

reklama
Hej
Jugus wczoraj mial 20mm kolejne usg w czwartek nie czuje jajnikow wiec czekam na owulke bylam u fryzjera obcielam sobie wlosy troche wczoraj ugotowalam golabki a dzis bylam u dentysty tez, ide robic obiad dzis ziemiaczki mlode udko pieczone i salatka z pekinki

Hej
Ja po monitoringu , teraz lewy jajnik na wakacjach nic całkowite pewnie gdzież na Karaibach odpoczywa , działa prawy ale mało 11dc a tu tylko 15mm pęcherzyk i tylko jeden :-/ endo do dupy bo 3mm tak wiec ten cykl spisuje na straty , bzykać się będziemy rekreacyjnie :-) tak wiec umówiłam już wizytę jak przyjdzie @ 4dc i zaczynam stymulację tylko prywatnie , bo Medicover tego nie ma , a no i muszę zrobić w 20dc progesteron

Karola - miłej nauki wytrzymaj jeszcze trochę zaraz wakacje :), miłego opalania , a moje białe nogi to słońce odbijają hege
Jugo- u Ciebie lewy odpoczywa no i u mnie tez , ja tez bym zjadła deserek a mam lewe ręce , ja tez miałam światło w lodowce ale po monitoringu pojechałam na zakupy
Kruczyca- fajnie ze Cię np nie męczą wymioty ciesz się ze narazie tylko zmęczenie Ci dolega :)
Bum- a wiesz na co jesteś uczulona , mój na trawy pomaga mu zyrtek i krople fliksonaze , co do prezentu może figurę spudermena albo puzzle
Paraplu- to gratulacje 9tc :) czas leci
Luska- u smaczny obiadek dziś u Ciebie :)
Dziś mam kolejny przedstawienie na dzień mamy teraz u maksa :)
Miłego popołudnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja trochę się pouczylam i zjadłam obiadek. Teraz smigam drzemkę zaliczyc. Dziewczyny u mnie to chyba chłopak będzie bo mnie tak do kwaśnego ciągnie ze szok...
Karola mnie też ciągnie do kwasnego i ogólnie do takich mocnych smaków. I solic zaczęłam

7u223e3k88z714o0.png

Jak tam dziewczyny popołudnie mija? ja zaraz się dorwe do śledzikow po kaszubsku. Miałam zjeść jutro ale slinotok nie do powstrzymania :D

7u223e3k88z714o0.png

Nati kurcze szkoda .... a może jakas stymulacja clo ?

Kruczyca u mnie dziś królują truskawki ze słodką śmietanką z makaronem :) mmm pycha ....właśnie wciągam ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Dziś popołudniu znowu mnie pęcherz męczył nie tak bardzo jak w sobotę ... a teraz już cisza ... i bądź tu człowieku mądry .... jutro chyba podjadę do laboratorium i oddam sikacza do badania :|

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Hejo :))

Ahh dziewczyny z tymi to tylko zabobony kobiety jak nie było USG to wymyśliły także trzeba brać poprawkę :D

Ją usypiam na siedząco jutro jadę szukać kreacji na wesele[emoji14]

A tak poza tym to zalatwiamy kredyt na mieszkanie ale najpierw wkład własny ale myślę że K dostanie 50tys kredytu z kopalni także coś wykombinujemy i mam nadzieję że nam dadzą ten kredyt :))

Sory że tak tylko napisałam ale serio usypiam chociaż czytam Was cały czas :))

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
xbum: i co wymyśliliście na prezent na jutrzejsze urodziny?

paraplu: szybko zleci, zaraz połówkowe a potem poród :D

karola: lubię kapuśniak. Nogi opalone? Moje nogi to się ciężko opalają...

luska: to ładny pęcherzyk wyhodowałaś! Zabiegany dzień u ciebie :) U dentysty coś poważnego czy przegląd?

nati: 15 mm w 11 dc to nie jest tak mało przecież. Nawet jakby rósł minimalnie 1 mm dziennie to wychodzi, że ok. 14 dnia będzie miał 18 mm, więc już prawie dojrzały. No zależy jak jeszcze pękają i czy nie rośnie szybciej. Poza tym bez stymulacji zwykle jest jeden dominujący, więc to norma. Bardziej by mnie martwiło endometrium, bo jednak powinno być grubsze niż te 3 mm :/

kruczyca: mnie wczoraj naszło na śledzie i wyjmuje z lodówki i od razu do kosza poszły, bo data była do końca maja :| Tak więc obeszłam się smakiem :/

anula: mniam! Lubię takie sezonowe jedzenie :) Badanie moczu to dobry pomysł. Będziesz wiedziała na czym stoisz.

oleczka: a kiedy macie wesele? Masz już coś konkretnego na oku jeśli chodzi o sukienkę? Oo mieszkanko chcecie kupić? Poważny krok :)

julia: heeeloł? :D

Ostatnia edycja:
Do góry