reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Anula to dobrze że Ci przeszlo :) ja dziś nic nie czuje tylko ten krzyż a tak to żadnego objawu

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Noo jednodniowa :) odrazę lepiej ale spalam tyle godzin ze normalnie jestem wygieta .... i mula mam .. bo od 17 do 22 z przerwami a po 24 poszłam spać dalej i do 10

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

No szkoda dziewczyny bo już dzieci mieć nie będzie przez takiego kut... a jest młoda 28lat ehh

Anula dobrze że pisalas zregenerowana z fasolą siły[emoji14]

Kruczyca no strach a ja mam mieć w tym szpitalu cc boję się i nie wiem czy czasem nie pójdę do Głogowa czy Legnicy mam piętra mimo to że jest jeszcze czas ... ją pamiętam jak z Zuzia w ciąży le,alam z tym krwawieniem to akurat lekarz który był na dyżurze miał cc i przeciął kobiecie moczowody masakra ale później już on tam nie pracował i poszłam tam rodzić zresztą nie oszukujmy się inaczej mnie traktowali bo moja mama tam pracuje więc było inaczej

Jak tam odpoczywanie dzisiaj ?

Ją jeszcze 10dni i zobaczę mojego okruszka :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj ja tez :D dalej w regale stoją książki ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Ze mna Potter az do Holandii przyjechal :) i taka prawda, ze ciagle weacam do tej ksiazki. Ostatnio czytalam sobie znow Kamien Filozoficzny.

Tak, tak jestem niepoprawna potteromaniaczka [emoji16] i teraz w Promarku sa koszulki z herbem Hogwartu i zamierzam kupic, a co?! ;)

8tc [emoji7]

Matko kochana Ola to jakas masakra!!!! Ja pie*dole tak dziewczyne okaleczyc! Jezu ona w moim wieku jest!
Olus a usuneli jej tylko macice czy jajniki tez?

8tc [emoji7]

Oleczka a ja leże tak mnie oczy swedza i psikam ciągle ...
Wapno mi nie pomga , muszę sobie coś na alergie kupić ...

10dni szybko zleci [emoji8]

No to chociaz tyle, ze ma jeszcze jajniki. Nie zmienia to faktu, ze wyrzadzili jej ogromna krzywde i to krzywde ktorej dalo sie uniknac! Bardzo jej wspolczuje, mam nadzieje, ze bedzie chciala i bedzie miala sile walczyc o odszkodowanie chociaz zadne pieniadze nie zrekompensuja jej niemoznosci urodzenia dzieci.

8tc [emoji7]

reklama
Ale niech te konowaly zaplaca za to!!!! No szlag mnie trafia! Wracam do pracy bo mnie zaraz uj strzeli a tak to moze glowe zajme.

8tc [emoji7]

Do góry