Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No! I niech tak zostanie - wystarczy mi ....
Oj to chatka była pełna ludzi ....Anula a mi no jakoś przeleciał , tesciowa , szwagierka z dziecmi i szwagier z narzeczona byli posiedzieli i pojechali a ja właśnie małą usypiam [emoji6]
Jakoś dzisiaj ten dzień męczący był [emoji16]
Teścia nie było bo znów ciche dni mają a szkoda [emoji14]
Kurcze my z P dwa dni zero przytualnek a dzisiaj mam tyle śluzu płodnego , że masakra , więc nie może być to nic innego i nawet zero domieszki kremowego koloru , tylko ładny przezroczysty a to przecież nie mozliwe [emoji52]
![]()
Ja w poniedziałek wizyta .... nie wie nikt tylko m i wyAnula no pełna ludzi była a przy tym pełna głowa słuchania [emoji16]
No będzie trzeba hahaha [emoji23]
No i pierwszy raz mam aż cały dzień , nooo ciekawe , ciekawe .. Dobrze ,że po jutrze monitoring .
A ty kiedyś jaki lekarz czy coś ? [emoji6]
Wie ktoś jeszcze o ciąży, czy tylko m na razie ? [emoji6]
![]()