reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

a dajcie spokój .. walczę z dziadostwem ...niby myslalam ze lepiej ale wcale nie :( .... chyba trzeba iść spać .... u mnie był Skwar a teraz grzmi ..mm

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej jakos nie mam weny na pisanie fajnie sluchac ze wasze maluszki rosna wspolczuje infekcji wiem co to znaczy bo sama nie dawno mialam klopot z infekcja mugovagin pomogl mi, ogarnelam chaupe ugotowlam umylam okna zalozylam siatki wiec komary goodbye[emoji5] pije piwko jabkowo gruszkowa pycha upal doskwiera a ja mam taki zalatany czas ze masakra

Anula a mi no jakoś przeleciał , tesciowa , szwagierka z dziecmi i szwagier z narzeczona byli posiedzieli i pojechali a ja właśnie małą usypiam [emoji6]
Jakoś dzisiaj ten dzień męczący był [emoji16]
Teścia nie było bo znów ciche dni mają a szkoda [emoji14]

Kurcze my z P dwa dni zero przytualnek a dzisiaj mam tyle śluzu płodnego , że masakra , więc nie może być to nic innego i nawet zero domieszki kremowego koloru , tylko ładny przezroczysty a to przecież nie mozliwe [emoji52]

Anula a mi no jakoś przeleciał , tesciowa , szwagierka z dziecmi i szwagier z narzeczona byli posiedzieli i pojechali a ja właśnie małą usypiam [emoji6]
Jakoś dzisiaj ten dzień męczący był [emoji16]
Teścia nie było bo znów ciche dni mają a szkoda [emoji14]

Kurcze my z P dwa dni zero przytualnek a dzisiaj mam tyle śluzu płodnego , że masakra , więc nie może być to nic innego i nawet zero domieszki kremowego koloru , tylko ładny przezroczysty a to przecież nie mozliwe [emoji52]

Oj to chatka była pełna ludzi ....

Eee bzyknij m co ci zależy :) .... a nóz coś tam tego przecież śluz płodny nie bierze się z nikąd a organizm lubi płatać figle ....

Anula no pełna ludzi była a przy tym pełna głowa słuchania [emoji16]

No będzie trzeba hahaha [emoji23]
No i pierwszy raz mam aż cały dzień , nooo ciekawe , ciekawe .. Dobrze ,że po jutrze monitoring .

A ty kiedyś jaki lekarz czy coś ? [emoji6]
Wie ktoś jeszcze o ciąży, czy tylko m na razie ? [emoji6]

reklama
Anula no pełna ludzi była a przy tym pełna głowa słuchania [emoji16]

No będzie trzeba hahaha [emoji23]
No i pierwszy raz mam aż cały dzień , nooo ciekawe , ciekawe .. Dobrze ,że po jutrze monitoring .

A ty kiedyś jaki lekarz czy coś ? [emoji6]
Wie ktoś jeszcze o ciąży, czy tylko m na razie ? [emoji6]

Ja w poniedziałek wizyta .... nie wie nikt tylko m i wy

Do góry