Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moniusia: ile czekacie na wyniki? Kiedyś dzwoniłam i czasem to 21 dni roboczych sie czeka :/ A jak się wiecej za badania płaci to zwykle było krócej. Coś za coś
pepsi pije wygazowana i cos tam mi sie zaczyna ruszacLux moze napij się herbatki mietowej , poczujesz się lepiej
mialam tu pepsi nie chce mi sie isc po cole hihi, zaczelo mi sie odbijac wiec jest ok i oby ta biegunka ustalaLux cola wygazowana jest lepsza , pepsi chyba tak nie działa , ale jak pomaga to dobrze nie będziesz się męczyć
nie u mnie cisza nikt nic takiego nie piszeLux no oby a na biegunke stoperan
Quwa u Was na fb też ttakie glupie żarty z tym oczekiwaniem na dziecko ???
Jak mnie to wkurza , tak jakby nie mialy z czego innego zartowac [emoji48]
No wkurzające to jest. A u mnie @ się dziś pojawiła.Lux no oby a na biegunke stoperan
Quwa u Was na fb też ttakie glupie żarty z tym oczekiwaniem na dziecko ???
Jak mnie to wkurza , tak jakby nie mialy z czego innego zartowac [emoji48]
niedobra!! kto ja zapraszal?!No wkurzające to jest. A u mnie @ się dziś pojawiła.