reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
lux: jadłaś coś innego niż zwykle? Może jakaś skórka się przykleiła? A może to w związku z owulacją jakieś mdłości?

xbum: bo to tak jest, że jak sie wolne ma to brzydka pogoda a jak się do pracy wraca to nagle słonecznie się robi. Dobrze to widać jak sie nad morze jedzie :D No to teraz czekamy na wyniki.

azylek: też słyszałam, że weekend ma być prawdziwie wiosenny :) Damy radę jakoś ten piątek przeżyć, a potem niech już wiosna będzie. Znaczna poprawa u ciebie z tym plamiemieniem. Dobry znak na przyszłość :D A na gonadotropinach to ja też czuję bliźniaki u ciebie :D hihihi

moniusia: ile czekacie na wyniki? Kiedyś dzwoniłam i czasem to 21 dni roboczych sie czeka :/ A jak się wiecej za badania płaci to zwykle było krócej. Coś za coś :)

anula: ja to też jak barometr jestem :D Aż boję się myśleć co będzie jak będę miała 60 lat :D Będę lepszym meteorologiem niż ci w tv :D

Witam się i ja :)

U nas leje od rana ją już druga kawke pije i zaparzylam sobie czarną malwe :) ginekolog dopiero we wtorek mnie przyjmie :)

Dzisiaj wieczorem zrobię sobie drugi test zobaczymy :)

Luxuorius a może to coś innego niż zatrucie i organizm tak reaguje :p &&

Xbumx o której wyniki?
Ktoś Wam dzisiaj psikusa zrobił ? :D

Jugoo dokładnie tak jest , ale niech już te prawdziwe ocieplenie przyjdzie i zostanie :)

Olciaa no to czekamy do wtorku , choć może @ się do tego czasu pojawi ;)
A wyniki 16/17 będę sprawdzać bo to online :)
Umnie jeszcze nikt , ja mojego P muszę powkrecac coś , tylko najpierw dobry plan musi być :D
W tamtym roku jak się kochalismy to jakiś dzien po skonczeniu @ powiedzialam mu kuzde tampona mam , wyskoczył jak opetany[emoji14]

Wiecie w ogóle miałam skierowanie na prl i wczoraj całe mieszkanie w nocy przeszukalam i nie znalazlam na bank bylo w portfelu tylko czasem jak go Lena dopadnie to jest wszystko na zewnątrz i nie wiem czy potem jak jakas kartka na ziemi to nie wyrzucilam ehhh...
Musiałam zrobić prywatnie , to nie żart :)

KWIECIEŃ:
1.04: Azylek - wizyta u immunologa
1.04: Karola - wizyta kontrolna
1.04: Xbum - prolaktyna

3.04: Azylek - wizyta u ginekologa
3.04: Tęczowa - podglądanie kropka albo kropków :D
4.04: Xbum - wizyta u ginekologa
5.04: Nati - wizyta u ginekologa
5.04: Olcia - wizyta u ginekologa
6.04: Karola - podglądanie kropka
7.04: Anula - androlog
7.04: Moniusia - wyniki kariotypów
16.04: Kruczyca - ślub

Nasz kalendarz rośnie w siłę :)

Ostatnia edycja:
Xbumx też sprawdzam online i czasami są wcześniej nie raz o 13 już miałam :p zależy gdzie jest laboratorium :)) ooj mam taką nadzieję

Boziu ogladam właśnie wiadomości kobieta chciała utopić troje dzieci aż mi Ciary przeszły masakra co z tymi ludzmi

reklama
Jugo i dobrze niech rosnie :)
tęczowa podgladanie ma 3-go niedziela ;)

Olciaa no tylko ze z mojej pordni próbki biorą dopiero po 12 , więc zanim dojedzie zanim co to tak jest 17 ...
Wazne ze w ogole idziee online bo tak bym musiała do poniedziałku czekać :)
Oooo bosheee takie osoby nie powinny mieć dzieci a Bóg je jeszcze nimi obdarza ehh...

Do góry