reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
lux: jadłaś coś innego niż zwykle? Może jakaś skórka się przykleiła? A może to w związku z owulacją jakieś mdłości?

xbum: bo to tak jest, że jak sie wolne ma to brzydka pogoda a jak się do pracy wraca to nagle słonecznie się robi. Dobrze to widać jak sie nad morze jedzie :D No to teraz czekamy na wyniki.

azylek: też słyszałam, że weekend ma być prawdziwie wiosenny :) Damy radę jakoś ten piątek przeżyć, a potem niech już wiosna będzie. Znaczna poprawa u ciebie z tym plamiemieniem. Dobry znak na przyszłość :D A na gonadotropinach to ja też czuję bliźniaki u ciebie :D hihihi

moniusia: ile czekacie na wyniki? Kiedyś dzwoniłam i czasem to 21 dni roboczych sie czeka :/ A jak się wiecej za badania płaci to zwykle było krócej. Coś za coś :)

anula: ja to też jak barometr jestem :D Aż boję się myśleć co będzie jak będę miała 60 lat :D Będę lepszym meteorologiem niż ci w tv :D

Witam się i ja :)

U nas leje od rana ją już druga kawke pije i zaparzylam sobie czarną malwe :) ginekolog dopiero we wtorek mnie przyjmie :)

Dzisiaj wieczorem zrobię sobie drugi test zobaczymy :)

Luxuorius a może to coś innego niż zatrucie i organizm tak reaguje :p &&

Xbumx o której wyniki?
Ktoś Wam dzisiaj psikusa zrobił ? :D

Jugoo dokładnie tak jest , ale niech już te prawdziwe ocieplenie przyjdzie i zostanie :)

Olciaa no to czekamy do wtorku , choć może @ się do tego czasu pojawi ;)
A wyniki 16/17 będę sprawdzać bo to online :)
Umnie jeszcze nikt , ja mojego P muszę powkrecac coś , tylko najpierw dobry plan musi być :D
W tamtym roku jak się kochalismy to jakiś dzien po skonczeniu @ powiedzialam mu kuzde tampona mam , wyskoczył jak opetany[emoji14]

Wiecie w ogóle miałam skierowanie na prl i wczoraj całe mieszkanie w nocy przeszukalam i nie znalazlam na bank bylo w portfelu tylko czasem jak go Lena dopadnie to jest wszystko na zewnątrz i nie wiem czy potem jak jakas kartka na ziemi to nie wyrzucilam ehhh...
Musiałam zrobić prywatnie , to nie żart :)

KWIECIEŃ:
1.04: Azylek - wizyta u immunologa
1.04: Karola - wizyta kontrolna
1.04: Xbum - prolaktyna

3.04: Azylek - wizyta u ginekologa
3.04: Tęczowa - podglądanie kropka albo kropków :D
4.04: Xbum - wizyta u ginekologa
5.04: Nati - wizyta u ginekologa
5.04: Olcia - wizyta u ginekologa
6.04: Karola - podglądanie kropka
7.04: Anula - androlog
7.04: Moniusia - wyniki kariotypów
16.04: Kruczyca - ślub

Nasz kalendarz rośnie w siłę :)

Ostatnia edycja:
Xbumx też sprawdzam online i czasami są wcześniej nie raz o 13 już miałam :p zależy gdzie jest laboratorium :)) ooj mam taką nadzieję

Boziu ogladam właśnie wiadomości kobieta chciała utopić troje dzieci aż mi Ciary przeszły masakra co z tymi ludzmi

reklama
Jugo i dobrze niech rosnie :)
tęczowa podgladanie ma 3-go niedziela ;)

Olciaa no tylko ze z mojej pordni próbki biorą dopiero po 12 , więc zanim dojedzie zanim co to tak jest 17 ...
Wazne ze w ogole idziee online bo tak bym musiała do poniedziałku czekać :)
Oooo bosheee takie osoby nie powinny mieć dzieci a Bóg je jeszcze nimi obdarza ehh...

Do góry