reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

anula a pięknie przerosła ! [emoji9][emoji9]
Oficjalnie gratuluje [emoji8][emoji8]
Co tak szybko wynik ?

reklama
hej a wiec tak, bylam u ginki i dostalam antybiotyki plus masc na grzybice, bo niestety ale jest stan zapalny i uslyszalam, ze mam sie uspokoic, bo urodze znerwicowane dziecie i sama sie nabawie nerwicy, po lekach ulga ogromna, nie piecze, nie boli, moge sie wysikac, czuje sie dzis jak zdechlak najchetniej bym poszla spac a trzeba pracowac

Lux to prawdaja w ciąży byłam nerwus straszny i Lena jest taka sams... Więc wdech i wydech na spokojnie [emoji8]
Dobrze ze przeszło [emoji6]

Bum a no szybko bo byłam raniutko a to w szpitalu wiec na bieżąco badania ...
p.s rekord to był po godzinie od oddania [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Bum no ona mowi, ze lepiej dac antybiotyk niz ma wejsc infekcja na ciaze, kuzwa ze tez ja tak musze to lapac zawsze...co do nerwow to bratowa caluska ciaze miala w nerwach i Zuzka daje im wyzsza szkole jazdy, ale ja mowie dzieci rosna i kiedys te foszki mina! tak to mloda jest kochana i gaworzy po swojemu, potrafi a guu powtorzyc, usmiecha sie, oglada sie na wszystkie strony
Jugo dobrze napisalas, mam nadzieje, ze wrocisz juz z dobrymi wiesciami!

reklama
Anula ooja fajnie tak [emoji4]
Zostanie już tak , zostanie musi kochana [emoji8]
Ja zrobię bete może w pon jak @nie przyjdzie to już będzie 40dc takiego długiego po , ciąży nie miałam jeszcze..

Do góry