reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
anulka Pięknie beta przyrasta! :) Masz podbne wyniki bety jak ja miałam z Lilą w ciąży: 106 i po dwóch dniach 590... <3

Lux Wyganiaj te zapalenie antybiotykiem i luz! :)
Ja w ciąży też byłam nerwus, ojjj wszystkim rzucałam, a Lili anioł, więc reguły nie ma. ;)

Anula - gratuluję - super przyrost ,

Bum- dosyć dziwnie ze na wykresie ani nie ma spadku i testy tez ujemne - a w jakich okolicach masz temp podstawowa? Wiesz skok w którymś tam dniu wyższych temp nie musi oznaczać zagnieżdżenia czy tam zapłodnienia bo to tylko na nielicznych wykresach się ujawniło , wiec tego chyba nie liczą , ale bardziej wskazuje na ciążę jeśli wykres jest jakby 3 fazowy, faza niskich temp, wyższych i później jeszcze wyższych

Tynka - czy ty jesteś pielegniarka albo coś w tym stylu ?

Kamila- juz widać cień cienia , super ! Kciuki za prawidłowy przyrost bety ale napewno jest dobrze .

Powodzonka u ginka wam życzę,

Ja dzis wstać nie mogę , dosłownie sturlac z łóżka się nie daje rady haha, W. Poszedł do pracy nie wiem jak on to zrobił , hah. A my z młodym kimka

Jugo- ja osobiście się przedstawilam może minęłas ;) :D

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Luxiu bardzo dobrze ze dostałaś leki. Po co się męczyć i maluszka stresować. Mnie całe szczęście zupełnie przeszło.

Miciurka jestem położną nawet ha ha. Taka specjalistka a zajść w ciążę nie mogę. Cóż siła wyższa.

Jugo a może jakiś wątek zamknięty sobie robisz z moniusia i innym dziewczynami?
Sory, ze tak pisze ale dziwnym trafem moniusia tez znika z bb...

Szukałam postów Jugi i natknęłam się na Twój :) Ja zniknęłam z wątku o ivf, a z Jugi nawet nie rozmawiałam wcześniej tylko z dziewczynami z ivf, że znikamy, bo dość mamy.. :)
Ale tak, nie wchodzę tutaj na ten wątek często, ale to już od dawna, bo to za dużo jak dla mnie... Ten wątek powinien się troszkę inaczej nazywać od początku.. Ale nie bierzcie tego do siebie, po prostu dla mnie tak jest lepiej i dla Jugi jak czytam też. Po prostu są chwilę gdy mogę czytać o Waszych pierwszych dziećkach, ciążach itd, a są gdy wysiadam.. Dlatego zdrowiej nie wchodzić..:)

Anula, bardzo się cieszę!

Buziaki!

Ostatnia edycja:
Miciurka u mnie podstawowa totsk 36. 4 -36. 6 ...
Mi się wydaje tam jakiś spadek na jakby zagnieżdżenie jest ale mi to się zawsze może wydawać , nie znam się...

Xbum- ostatnio to studiowalam jeśli chodzi o temperatury bo sama mierze i chciałam wiedzieć jak najwięcej i to jakby nie jest udowodnione ze to zasada byś musiała śledzić swoje wykresy i np. Porównać z tym co zaszłas w ciążę bo co organizm to inaczej, a jak dziś tempka , ten sam poziom trzyma tak ?

Lux- kiepsko tak na dzień dobry antybiotyk ale lepiej teraz niż właśnie miałabyś się męczyć a później jakieś oomplikacje

Tynka - ooo super praca! I co podoba się? Zadowolona jesteś ? Swojego czasu też o tym myślałam, ale jednak poszłam w innym kierunku, to się pewnie w pracy napatrzysz na dzieciaczki jeju - zero odpoczynku od myślenia hehe ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka haha taaa z małą nic nie mierzyłam , ale w ostatnich 2 cyklach pod koniec nie było żadnego takiego spadku...
Ale beta pokazała , że ciąży brak więc ni brak noo...
Tak dziś tak jak wczorsj 36.8 [emoji4]

reklama
Do góry