reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Evee dodam jeszcze raz , wychodzi na to ze 3 dni temu.. :
1463602156-1d1mld.jpeg

Nessi ujemna no [emoji17]
Jugo ucieka ...

reklama
Evee przejechałam cały goglacz i kurcze wyszło by coś na bank jakieś hcg ...
Gdyby nie patrząc to już 3dni...
Nic no czekam i obejrze jaka jutro temp będzie bo dziś opadła troszkę i nie wiadomo czy juz spadać nie będzie... [emoji6]

Nessi no cóż zrobić , taki los...
Jak minął dzień?

Evee przejechałam cały goglacz i kurcze wyszło by coś na bank jakieś hcg ...
Gdyby nie patrząc to już 3dni...
Nic no czekam i obejrze jaka jutro temp będzie bo dziś opadła troszkę i nie wiadomo czy juz spadać nie będzie... [emoji6]

Nessi no cóż zrobić , taki los...
Jak minął dzień?

Hmmm mi w zeszłym roku po bodajże 5 dniach od implantacji wyszła beta 9.7.
Zobaczymy jaka jutro będzie temp.
Lecę spać. Spokojnej nocy. :*

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Bum - kolejny dzień świra :) Na szczęście dla mnie jutro czwartek czyli mega krótki dzień i przed południem wrócę do domu :D Czwartek to już prawie weekend :D

I ja uciekam ... Dobranoc :)

Tynka a który ty masz dc ?

Edit : Paraplu a ty spisz ? ..

Nie Kochana. Dopiero do domu weszlam. Auto mi sie zepsulo w Amsterdamie :( i kilka godzin mi zeszlo az przyjedzie pomoc i naprawa. I tak mialam ogromnego farta bo w warsztacie mieli czesci do auta i od razu naprawili. A w miedzy czasie pokurwowalam, poryczalam sie, powrzeszczalam, posmutalam i w ogle dalam popalic mojemy chlopu :(

Dzień dobry:-)
Bum daj znać jaka temp.

Paraplu współczuję tego samochodu. Masakra. Ja jakbym była sama to bym nawet nie wiedziała co robić!

Nessi ale ci zazdroszczę:-) przede mną 12 h dyżuru.

Ja już w pracy:-) miłego dnia Wam życzę

reklama
Do góry