reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kaarola ale ty od nas nie uciekaj , osobiście bardzo się cieszę ze sie tobie udalo [emoji8]

Tynka haha nam pranie tak samo z kosza wyplywalo bo od malej to na bieżąco piore [emoji4]

A ja nie wiemo co chodzi ale może i dobrze [emoji12]

Dziewczyny a skąd mogą być jeszcze wieczorne mdłości?
Nie urajam sobie nic już 4dzien tak i mam dość a do tego bol glowy...

reklama
Hej, można dołączyć ? Podjelismy z mężem szybką decyzję o staraniuach o kolejne dziecko :) Kiedys byłam juz na tym forum, ale gdzies moje konto zaginelo :( Czy można prosić o radę ? ostatniĄ @ miałam 19/20 kwietnia, nie jestem pewna kiedy był pierwszy dzien. 9 maja wyjęłam spirale u ginekologa, od kolejnego cyklu mam brac duphaston oi 15 dc, no własnie tylko kolejny cykl nie nadchodzi... mam niby 30 dc teraz, testy negatywne. Nie wiem co począć, czekać na @ aż sama zawita.,.nie wiadomo kiedy, czy wziąć duphaston na wywołanie ? :((

Omatko ale nicka masz [emoji13]
Możesz dołączyć jasne [emoji6]
Koleżanka po wyjęciu spirali dostała @ dopiero jakoś za dwa miesiące , ale osobiście nie mam pojęcia jak to może wyglądać i co robić ...

Karola trzymaj kciuki za nas razem z groszkiem swoim! Maluchowi też na pewno zależy żeby dużo kuzynów i kuzynek forumowych było :-)

No u nas jest już problem stwierdzony i mam nadzieję że to tylko o to chodzi i jak plemniki ogarniemy to się uda w końcu.

Witam nowa koleżankę. Jeśli chodzi o wkładkę i nowy cykl to wszystko zależy jaka miałaś. Jeśli taka co uwalnia też hormony to według mnie może to potrwać. Im dłużej ją miałaś tym dłużej organizm może wracać do siebie. Mój pierwszy cykl po odstawieniu tabletek anty trwał 42 dni bodajże. Narazie tylko spokój cie może uratować. Może zadzwoń do swojego gina i go zapytaj czego masz się spodziewac

Omatko nie mam pojęcia jaka to była , jak się dowiem dam znać [emoji6]
Ale tak jaj Tynka pisze może zadz i zapytaj gina on ci na pewno podopowie cos sensownego ..

reklama
Do góry