karola1507
Podążając za marzeniami:)
Ja nie słyszałam o bardziej czułych... Jedynie beta.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie tak od dolu idzie i czasami az wstac nie moge jak zacznie bolec, jakby ten brzuch byl za maly i boli jakby ktos ciganal za niegoLuxi, ja nawet opisać tego nie umiem. Czasami strasznie ciągnie jakby ktoś chwycił i usilnie starał się rozciągnąć. brrr.. Czasem lekko zakluje... A ja po tych moich epizodach to taka poschizowana jestem[emoji52]
tak one sa najczulsze
Też tak czasem mam. A jak tak pociągnie to czasem się wyprostować nie moge[emoji14] Przez chwilę zgieta chodze[emoji12]mnie tak od dolu idzie i czasami az wstac nie moge jak zacznie bolec, jakby ten brzuch byl za maly i boli jakby ktos ciganal za niego
Ja dałam rade to ty kochana tez dasz ja juz upuscilam .... po południu wyniki ehh ... czekałam jeszcze w mega kolejce bo 33 osoby prze demna byłyKarola kup jakąś wypasioną ramkę na zdjęcie w większym formacie. Ja bym się z takiego prezentu mega cieszyła. Są takie piękne żeliwne ramki. Mega super.
Często u fotografów takie mają z jakimiś wygibasami różnymi.
Tak mi się ręce trzęsą ze stresu przed tą beta a przecież wiem że będzie ujemna:-/
a moze jakies ladnie zapapkowane reczniki takie lepsze?Za chwilę się ogarne i pojadę do sklepu i może coś znajdę. Czekam na siostrę co by mi potem pomogła to wziąć jak się zdecyduje[emoji38]