reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dzień dobry .... tzn wcale nie dobry .. wstalam połamana,nie wyspana,pogoda do dupy .... byłam w urzędowe sprawy załatwić i dopiero krew przyjechalam upuscic a tu kuzde 33 osoby prze demna ...no wściekła jestem juz bo sobie tu posiedzę trochę ....szlak

Kamila ja nic nie widzę

Bum te facelle czułość 25 standard ....

no i nie pamiętam co komu ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny a co zrobić z dupkiem bo dziś powinien być ostatni dzień....

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak widzisz coś na teście a my na zdjęciu nie koniecznie bo trudno czasem uchwycić to zrób betę i będziesz miała pewność czy odstawić czy nie ...jak nie dziś to poleć jutro rano

Anula za nie długo wyruszam z małą na przeklucie uszu to wejde do apteki zapytać się o te 10 bo na stronie z rossmana sa takie [emoji6]

Trzymam za betke mocne kciuki!

Anula za nie długo wyruszam z małą na przeklucie uszu to wejde do apteki zapytać się o te 10 bo na stronie z rossmana sa takie [emoji6]

Trzymam za betke mocne kciuki!

Zajdz zajdz .... nie dziękuję :) .... będzie co będzie .... poza tym jakoś bojowo jestem nastawiona ....stresik do tego to polamanie i nie wyspanie i jeszcze pogoda do bani .... 7 stopni i deszcz no psu w dup...e

Cześć[emoji4]

Powodzenia dziewczyny na betach. Mam nadzieję ze same wysokie wyniki beda.

Ja znowu niewyspana. Jeszcze do tego w nocy mnie brzuch tak rwal ze wzięłam sobie profilaktycznie nospe bo się troche przestraszylam. Podejrzewam jednak ze macica teraz się bardzo intensywnie rozciąga i naciska na nerwy. Czasem mam uczucie jakby ktoś mi chciał brzuch rozerwać...

Cześć[emoji4]

Powodzenia dziewczyny na betach. Mam nadzieję ze same wysokie wyniki beda.

Ja znowu niewyspana. Jeszcze do tego w nocy mnie brzuch tak rwal ze wzięłam sobie profilaktycznie nospe bo się troche przestraszylam. Podejrzewam jednak ze macica teraz się bardzo intensywnie rozciąga i naciska na nerwy. Czasem mam uczucie jakby ktoś mi chciał brzuch rozerwać...
ja nie wiem, ale chyba tez czuje rozciaganie sie macicy, nieraz az zaboli

Luxi, ja nawet opisać tego nie umiem. Czasami strasznie ciągnie jakby ktoś chwycił i usilnie starał się rozciągnąć. brrr.. Czasem lekko zakluje... A ja po tych moich epizodach to taka poschizowana jestem[emoji52]

reklama
Do góry