Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak widzisz coś na teście a my na zdjęciu nie koniecznie bo trudno czasem uchwycić to zrób betę i będziesz miała pewność czy odstawić czy nie ...jak nie dziś to poleć jutro ranoDziewczyny a co zrobić z dupkiem bo dziś powinien być ostatni dzień....
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Zajdz zajdz .... nie dziękuję .... będzie co będzie .... poza tym jakoś bojowo jestem nastawiona ....stresik do tego to polamanie i nie wyspanie i jeszcze pogoda do bani .... 7 stopni i deszcz no psu w dup...e
ja nie wiem, ale chyba tez czuje rozciaganie sie macicy, nieraz az zaboliCześć[emoji4]
Powodzenia dziewczyny na betach. Mam nadzieję ze same wysokie wyniki beda.
Ja znowu niewyspana. Jeszcze do tego w nocy mnie brzuch tak rwal ze wzięłam sobie profilaktycznie nospe bo się troche przestraszylam. Podejrzewam jednak ze macica teraz się bardzo intensywnie rozciąga i naciska na nerwy. Czasem mam uczucie jakby ktoś mi chciał brzuch rozerwać...