reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
nasienie tez jest ok.lekarka mówi że za bardzo chcę mieć dziecko i się zablokowałam, tylko czy inseminacja pokona blokadę?

Radzę zmienić lekarza i wziąć się za iui na prawdę. Co miesięczne starania i oczekiwanie i „odblokowywanie” może trwać latami. A inseminacja to nic innego jak seks z mężem tyle ze na fotelu

Radzę zmienić lekarza i wziąć się za iui na prawdę. Co miesięczne starania i oczekiwanie i „odblokowywanie” może trwać latami. A inseminacja to nic innego jak seks z mężem tyle ze na fotelu
lekarka już chce mnie szykować na inseminację tylko ja na razie nie chce, więc nie mam powodu zeby zmieniać lekarza

Mowa lekarki o blokadzie tez jest dziwna. A Ty dlaczego masz opory przed iui?
Tak, mowa lekarki jest dziwna i mnie wkurza bo to normalne że kobieta chce mieć dziecko. Moze musze się oswoić z tym iui i stracę opory. Ty robiłaś prywatnie czy na NFZ iui bo moja gin chce mnie wysłać na NFZ ale czytałam w necie że lepiej iść prywatnie

Tak, mowa lekarki jest dziwna i mnie wkurza bo to normalne że kobieta chce mieć dziecko. Moze musze się oswoić z tym iui i stracę opory. Ty robiłaś prywatnie czy na NFZ iui bo moja gin chce mnie wysłać na NFZ ale czytałam w necie że lepiej iść prywatnie

Ja robiłam za granica 6 iui teraz już tylko ivf. Jestem w trakcie stymulacji

reklama
Do góry