Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przede wszystkim moje gratulacje. Uwierz mi też chciałabym czuć się jak wieloryb, zazdroszcze Ci. W grudniu mialam laparoskopie diagnostyczną i wszystko w porządku- Jajowody drożne, brak zmian endometrialnych jednym słowem ok. Kazała się starać3m-ce. W marcu uposzłam na wizytę. Owulacji książkowa. Kazała nam starać sie dalej a w czerwcu znowu przyjść na wizytę i zacznie mnie szykować do inseminacji. Jest już koniec lipca a ja nie chcę inseminacji...
To jest dla mnie bardzo ciężki temat. Może ktoś pomyśli że jestem dziwna ale nie chcę żeby w poczęciu brały udział osoby trzecie. Artemida nie zrozum mnie źle ja tego nie neguje, po prostu nie mogę ogarnąć tematuDlaczego nie chcesz inseminacji?
Hormony też Mam ok, badalismy nasienie męża rok temu i też ok. Morfologia nasienia 8,57% prawidłowych plemników. Zastanawiamy się czy nie zrobic jakichś bardziej szczegółowych badan nasienia