reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja tez mam taki termin mniej wiecej. U mnie po staremu. Syn znowu chory. Wczoraj mial taki kaszel ze z drzemki sie wybudzil, dzis na szczescie jest chyba lepiej. Suchy kaszel zamienil sie w mokry i nie kaszle tak czesto.
U nas w pn przyplątała się grypa żołądkowa. Zachorował I mąż i dziecko... Na szczęście tylko jeden dzień. Mnie ominęło i mam nadzieję tak zostanie. Myślę że w tym miesiącu znów się nie udało zajść w ciążę no ale czekam do @ póki nie ma to jest nadzieja

reklama
U nas w pn przyplątała się grypa żołądkowa. Zachorował I mąż i dziecko... Na szczęście tylko jeden dzień. Mnie ominęło i mam nadzieję tak zostanie. Myślę że w tym miesiącu znów się nie udało zajść w ciążę no ale czekam do @ póki nie ma to jest nadzieja
Moj maz tez "lubi" zlapac jelitowke, ale on choruje calym soba i to przez tydzien plus kolejne tyg ma mdlosci. Przynajmniej wie jak to jest byc w ciazy:D. A ja slyszalam o babkach ktore braly rozne leki, zastrzyki i jak wszystko odstawily zeby odpoczac co cyk i sie udawalo. Ja z Antkiem zaszlam kiedy sie tego w ogole nie spodziewalam. Tak ze moze moze... Trzymam kciuki

Ja zrobię jutro test z rana dla spokoju. Męczy mnie kaszel i muszę wziąć jakieś leki a niespodzianki nie chcę mieć jakby co. Ale cudów się nie spodziewam

reklama
Ah te cycki. Ja w tym cyklu mam jakies inne te cyce. Zawsze po owu cyc melon gigant bolacy oczywiscie, a w tym cyklu melon moze i jest ale taki nie bolacy. Ale jak Beti pisze bez szalu nie spodziewam sie cudu

Do góry