Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za pocieszenie. Mama Tonio nie bądź zażenowana że nie masz studiów.Każdy wybiera swoją drogę, którą kroczy przez życie.Jesteś dobrą mamą, masz synka i dla niego jesteś autorytetem. Zgadzam się z BetiPS że te studia nie są najważniejsze, dla mnie w tej chwil nie ma znaczenia że mam studia. Rodzina jest najważniejsza. A praca służy do zarabiania pieniędzy, sukcesy w pracy są ważne dla osób które żyją tylko tą praca. Aha i znam dziewczyny które są po studiach ale z wychowaniem dzieci sobie nie radzą. Może trochę chaotyczna ta moja odpowiedź. Reasumując jesteś wartościową, fajną dziewczynąKochana ty sie nie czuj gorsza od babek ktore maja dzieci bo to bez sensu. Ja mam dziecko ale nie mam studiow więc to ja mam powod do zażenowania że taki głąb kapusciany jestem. W pracy zawodowej tez za wiele nie osiagnelam, i tu tez nie ma sie czym chwalic, operator maszyn introligatorskich jestem od lat kilku i tu sie konczy moja kariera. Tak ze ja moge tobie "zazdroscic" czegos czega ja nie mam, a bardzo bym chciala. Poza tym staracie sie cos robicie w tym kierunku i predzej czy pozniej (oby predzej kazdej tego zycze sobie tez) tez bedziesz mama. Pozdrawiam i trzymajta sie tam
Na kiedy masz termin @?3 mam kciuki. U mnie w tym cyklu bez zastrzyków.
Ja tez mam taki termin mniej wiecej. U mnie po staremu. Syn znowu chory. Wczoraj mial taki kaszel ze z drzemki sie wybudzil, dzis na szczescie jest chyba lepiej. Suchy kaszel zamienil sie w mokry i nie kaszle tak czesto.Około 30 listopada jakoś. A co u Ciebie?