reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mam jeszcze takie dziwne pytanie otoz gin mowila ze owu idzie z lewego, ok lewy pobolewa i jest ok. Z tym ze dzis odzywa sie tez prawy. Smiejemy sie z mezem ze robimy blizniaki. Czy jest to mozliwe ze z dwoch na raz idzie i gin tego nie zauwazyla? Czy poprostu od sobie pobolewa prawy bo ma na to ochote?

reklama
Mam jeszcze takie dziwne pytanie otoz gin mowila ze owu idzie z lewego, ok lewy pobolewa i jest ok. Z tym ze dzis odzywa sie tez prawy. Smiejemy sie z mezem ze robimy blizniaki. Czy jest to mozliwe ze z dwoch na raz idzie i gin tego nie zauwazyla? Czy poprostu od sobie pobolewa prawy bo ma na to ochote?

Czasem tak jest. U mnie np czasem owu jest z lewego ale boli mnie prawy jajnik.

reklama
Hej Julka urodziła się 15.10 o 11;36, 3590, 56 cm. Od wczoraj w domku. Właśnie zrobiła Nam chrzest bojowy. Nie chciała jeść tylko chwilkę possała i zasypiała ciągle przy cycu, budzila się i płacz. Ale nauczymy się siebie. Pozdrawiamy i trzymam Za Was kciuki.
20181017_085934.jpg
20181017_093404.jpg

Załączniki

• 20181017_085934.jpg
    20181017_085934.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 689
  • 20181017_093404.jpg
    20181017_093404.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 667
Do góry