reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
12-go mam ten monitoring i nie wiem jak najlepiej współżyć, dowiem się dopiero 12-go co z owulacją będzie [emoji17] bardzo byśmy chcieli dzidzie [emoji17]
20180516_210802.jpg

Załączniki

• 20180516_210802.jpg
    20180516_210802.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 530
Dziewczyny mam 3 dzień cyklu. Na monitoring idę do ginekologa 12 dnia cyklu żeby zobaczyć czy metformax coś daje na owulacje. Myślicie że będzie już coś ładnie widać wtedy?
Ja do lekarza idę w poniedziałek w 13dc by zobaczyć jak zareagowałam na leki. Czy będzie coś po drożnej stronie czy znowu nie :/ No i na pewno lekarz określi kiedy będzie owulacja, więc u Ciebie też już powinno być widać.

A mi dalej temperatura szaleje. Chociaż dzisiaj jest 2 dzień podwyższona (wskazuje że ovu była we wtorek) a testy codziennie ciemniejsze jakby ovu miala przyjść. Sluzu płodnego brak.Działamy co 2 dzień bo nie jestem w stanie określić kiedy ovu będzie. Masakra. Po tym hsg a raczej Fentanylu mój organizm oszalał.

reklama
Ja do lekarza idę w poniedziałek w 13dc by zobaczyć jak zareagowałam na leki. Czy będzie coś po drożnej stronie czy znowu nie :/ No i na pewno lekarz określi kiedy będzie owulacja, więc u Ciebie też już powinno być widać.
To trzymamy kciuki żeby pęcherzyk był po drożnej stronie.

Do góry