jolancik
Fanka BB :)
Witamy w naszym gronieWitam jestem tutaj nowa, taki świeżaczek [emoji1] Pierwszy cykl starań za mną, staraczka z niedoczynnością tarczycy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy w naszym gronieWitam jestem tutaj nowa, taki świeżaczek [emoji1] Pierwszy cykl starań za mną, staraczka z niedoczynnością tarczycy
Byłam wczoraj betę zrobić, wynik 71 jutro powtarzam a test zrobię może jutro rano, dziś nie robiłam szczerze mówiąc, trochę martwią mnie bóle brzucha także zobaczymy jak to będzie@Wonderful a Ty jak się czujesz? Jakieś podglądanko maluszka było ostatnio?
@reqiem co u Ciebie?
@Moni2791 byłaś robić betę? Powtarzałaś test czy kreska ciemnieje?
@SOSENKA90 robiłaś już test?
U mnie dziś niestety 1 dc
Dziewczyny proszę się meldować![]()
A co się dzieje? Opowiadaj kochana bo ja tutaj jeszcze nikogo nie znam [emoji20] Ja Ci powiem, że u mnie coś nie tak z owulacją. Zawsze trafiam na owulacje u lekarza, ostatnio przy wizycie miałam zapadnięty pęcherzyk cokolwiek to znaczy. Mam liczne pęcherzyki które według lekarza sugerują PCOS ale w niewielkim stopniu. I raz ta owulacja jest raz nie, nieregularne cykle. Dostałam anty na parę mscy żeby jajniki uspokoić ale zrezygnowałam, 2 antykoncepcja już moja bo x lat temu też brałam ale źle znosiłam skutki uboczne. Teraz tylko 7 dni brałam i odstawiłam. I msc już mija po odstawieniu. [emoji852] no plus niedoczynność tarczycy i macica dwuróżna mix kombo [emoji28]Witamy w naszym gronieJa typowa weteranka bo prawie 7 lat starań a problem u nas po obu stronach.
Ja się czuję super. [emoji5] w piątek wizyta i mam nadzieję poznać płeć. [emoji7]@Wonderful a Ty jak się czujesz? Jakieś podglądanko maluszka było ostatnio?
@reqiem co u Ciebie?
@Moni2791 byłaś robić betę? Powtarzałaś test czy kreska ciemnieje?
@SOSENKA90 robiłaś już test?
U mnie dziś niestety 1 dc
Dziewczyny proszę się meldować![]()
No i pięknieByłam wczoraj betę zrobić, wynik 71 jutro powtarzam a test zrobię może jutro rano, dziś nie robiłam szczerze mówiąc, trochę martwią mnie bóle brzucha także zobaczymy jak to będzie
Pierwsza laparoskopia (11/2015) wykazała ogniska endometriozy i jajowody oba drożne. U męża słabsza ruchliwość plemników. Więc podchodziliśmy 4 razy do inseminacji - bezskutecznie. Druga laparoskopia (11/2017) wykazała endometrioze otrzewnową i jeden jajowód niedrożny. Po operacji brałam lek Visanne by wyciszyć endometrioze więc była to sztuczna menopauza i chyba dzięki temu nie mam już bolesnych miesiączek. Przez 3 mies. nie miałam @ Leki odstawiłam w lutym i w marcu dostałam pierwszą @ po leczeniu. Niestety mimo stymulacji i innych leków na poprawę pracy jajników pęcherzyki rosną po niedrożnej stronie. Dziś zaczynam 3 cykl i od dziś znów leki. 21 maja do lekarza i okaże się po której stronie tym razem urosły.A co się dzieje? Opowiadaj kochana bo ja tutaj jeszcze nikogo nie znam [emoji20] Ja Ci powiem, że u mnie coś nie tak z owulacją. Zawsze trafiam na owulacje u lekarza, ostatnio przy wizycie miałam zapadnięty pęcherzyk cokolwiek to znaczy. Mam liczne pęcherzyki które według lekarza sugerują PCOS ale w niewielkim stopniu. I raz ta owulacja jest raz nie, nieregularne cykle. Dostałam anty na parę mscy żeby jajniki uspokoić ale zrezygnowałam, 2 antykoncepcja już moja bo x lat temu też brałam ale źle znosiłam skutki uboczne. Teraz tylko 7 dni brałam i odstawiłam. I msc już mija po odstawieniu. [emoji852] no plus niedoczynność tarczycy i macica dwurożna mix kombo [emoji28]
To najważniejsze, jak poznasz płeć to nam się pochwalJa się czuję super. [emoji5] w piątek wizyta i mam nadzieję poznać płeć. [emoji7]
Oczywiście, że się pochwalę. Na razie jest Julia i SzymonTo najważniejsze, jak poznasz płeć to nam się pochwalA masz już wybrane imiona?
![]()