reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Motylkowelove jestem po inseminacji 29 stycznia... jajko pękło dzień później. Lekarz mówi żeby się nie martwić, ale miesiąc temu było to samo wiec i tym razem się boje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A brałaś coś na pęknięcie pęcherzyków? Pregnyl lub ovitrelle? Jeżeli nie to beta jak najbardziej ciążowa. Powtórz w piątek i nic się nie martw...[emoji6]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak, ovitrelle dzień przed iui ale wątpię żeby się tak długo otrzymywało. Max 10 dni się chyba utrzymuje

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@Artemida90 rozumiem ;/ a wcinasz coś z izonytolem ?
@SOSENKA90 nie pozostało Ci nic jak powtórzyć bete , oczywiście jest ciążowa ... bądź dobrej myśli może późno była owulacja ile dpo jesteś ? :) ta pierwsza beta wiele nie mówi ważny jest dobry przyrost kciuki !
@anula88 to czekamy :D

Brałam już wszystko co mogłam nawet zioła piłam i dong quai oraz olej z wiesiołka brałam... już wszystko co można [emoji53]

km5shdge62j98pnh.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lipa dziewczyny... ledwo mieszczę się w dolnej granicy... dzwoniłam do lekarza, mówił żeby się nie stresować i ze wszystko jest ok, mam powtórzyć w piątek. Co robić? [emoji20][emoji20][emoji20]

1518605350-1a7c09035626ab71-aaaaaa.jpeg
Sosenka powtórz jutro może co? Może ovu się przesunięta to i zagnieżdżane też! Nie puszczam kciukow !

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Powtórzę w piątek ... [emoji20]

Miejmy nadzieję!

Ja dziś zrobilam test - coś tam niby wyszło w sensie jakiś cieniuszek ale kurcze podcielo mi to skrzydła- tylko nie wiem na co liczylam [emoji23] na 2 grube krechy 11dpo ?[emoji23]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Miejmy nadzieję!

Ja dziś zrobilam test - coś tam niby wyszło w sensie jakiś cieniuszek ale kurcze podcielo mi to skrzydła- tylko nie wiem na co liczylam [emoji23] na 2 grube krechy 11dpo ?[emoji23]

Poka ! Poka ! Poka !

Poka ! Poka ! Poka !
Nie ma na co patrzeć bo na zdjęciu nie będzie nic widać [emoji6]poza tym jestem w pracy [emoji4]

reklama
Do góry