reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja miałam malutkie nadzieję bo od dwóch dni mam non stop mdłości, cholera wie z czego i dzisiaj termin @. Zrobiłam test i krecha gruba. Tyle ze jedna [emoji4]
Pokaż!

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

reklama
Pokaż!

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
O losie ale ja zakręcona... już sobie dopowiedzialam ostatnie słowo zamiast doczytać[emoji26]

Lipa dziewczyny... ledwo mieszczę się w dolnej granicy... dzwoniłam do lekarza, mówił żeby się nie stresować i ze wszystko jest ok, mam powtórzyć w piątek. Co robić? [emoji20][emoji20][emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
1518605350-1a7c09035626ab71-aaaaaa.jpeg

Lipa dziewczyny... ledwo mieszczę się w dolnej granicy... dzwoniłam do lekarza, mówił żeby się nie stresować i ze wszystko jest ok, mam powtórzyć w piątek. Co robić? [emoji20][emoji20][emoji20]

1518605350-1a7c09035626ab71-aaaaaa.jpeg
Jest ciąża, Gratuluję :)
Dziewczyny na forum niższe wyniki miały :)

To mnie pocieszylyscie trochę ... mam nadzieje ze będzie rosnąć... miesiąc temu było 24 i się nie udało ... mam nadzieje ze teraz się uda

@Artemida90 rozumiem ;/ a wcinasz coś z izonytolem ?
@SOSENKA90 nie pozostało Ci nic jak powtórzyć bete , oczywiście jest ciążowa ... bądź dobrej myśli może późno była owulacja ile dpo jesteś ? :) ta pierwsza beta wiele nie mówi ważny jest dobry przyrost kciuki !
@anula88 to czekamy :D

Motylkowelove jestem po inseminacji 29 stycznia... jajko pękło dzień później. Lekarz mówi żeby się nie martwić, ale miesiąc temu było to samo wiec i tym razem się boje

reklama
Do góry