reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja miałam malutkie nadzieję bo od dwóch dni mam non stop mdłości, cholera wie z czego i dzisiaj termin @. Zrobiłam test i krecha gruba. Tyle ze jedna [emoji4]
Pokaż!

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

reklama
Pokaż!

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
O losie ale ja zakręcona... już sobie dopowiedzialam ostatnie słowo zamiast doczytać[emoji26]

Lipa dziewczyny... ledwo mieszczę się w dolnej granicy... dzwoniłam do lekarza, mówił żeby się nie stresować i ze wszystko jest ok, mam powtórzyć w piątek. Co robić? [emoji20][emoji20][emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
1518605350-1a7c09035626ab71-aaaaaa.jpeg

Lipa dziewczyny... ledwo mieszczę się w dolnej granicy... dzwoniłam do lekarza, mówił żeby się nie stresować i ze wszystko jest ok, mam powtórzyć w piątek. Co robić? [emoji20][emoji20][emoji20]

1518605350-1a7c09035626ab71-aaaaaa.jpeg
Jest ciąża, Gratuluję :)
Dziewczyny na forum niższe wyniki miały :)

To mnie pocieszylyscie trochę ... mam nadzieje ze będzie rosnąć... miesiąc temu było 24 i się nie udało ... mam nadzieje ze teraz się uda

@Artemida90 rozumiem ;/ a wcinasz coś z izonytolem ?
@SOSENKA90 nie pozostało Ci nic jak powtórzyć bete , oczywiście jest ciążowa ... bądź dobrej myśli może późno była owulacja ile dpo jesteś ? :) ta pierwsza beta wiele nie mówi ważny jest dobry przyrost kciuki !
@anula88 to czekamy :D

Motylkowelove jestem po inseminacji 29 stycznia... jajko pękło dzień później. Lekarz mówi żeby się nie martwić, ale miesiąc temu było to samo wiec i tym razem się boje

reklama
Do góry