Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakie testy robilas?Robiłam jakis czas temu ale nie wychodziły mi wieć przestałam, obserwuję tylko śluz
Ja ma przezroczysty sluz na kilka dni przed owu ale im blizej owulacji tym jest go wiecej i bardziej wodnisty jest.Hejka, powiedzcie mi jak to jest z ta owulacja i czy taki przezroczysty sluz swiadczy o szczycie owulacji czy jak? bo gin mi powiedzial ze owulka byla 5-7 dni temu czyli 18dc, a wedlug kalendarzyka mialam dopier 24 i wtedy byl ten sluz przezroczysty, a ja mam dlugie cykle bo wahaja się 32-35 dni.Zawsze bolą mnie jajniki podczas owulacji i takowe odczuwalam mniej wiecej od 14 dc.
Wiesz kazda z nas ma inaczej. Dla mnie kremowy śluz to sygnal ze juz jest na bank po owulacji.Hm zamówiłam testy z allegro, ja miałam śluz ciagnacy jeden dzień a potem taki kremowy byl wiec nie wiem jak mam to interpretowac
Ja kupuje w rosmanie bo mam sprawdzone ale sa dosyc drogie. 7 testow kosztuje 25 zlA tego nie wiedzialam, fajnie ze mowisz, moze kupie i zobacze czy mi cos pokaza, a kiedy te testy robic?
ObaNo to u Ciebie pewnie problem tak jak pisałaś immunologiczny albo genetyczny niestety.
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom