reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Wonde nie robilam [emoji6]

Mania przyjdzie przyjdzie czuje to w kościach tylko kuzwa niech to będzie jutro o 13 !

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
No to oby nie przylazla i dała zrobić badania. Najlepiej niech się nie pokazuje przez 9 msc. [emoji6]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Zobaczymy jak to będzie [emoji4] jezuu jak miło jest mieć wolne moje dziecko mówi że mam nie pracować bo ma najlepiej kiedy jestem w domu[emoji16]

Także tego .... leżę na kanapie [emoji6]

Dziewczyny to wy zaraz działacie [emoji847] kciuki trzymam .... [emoji4]

3-ci dzień @ ...czekam aż sobie wreszcie pójdzie w diabły! I nie wróci przez co najmniej rok ;-) ;) A na serio to czekam aż się skończy i znowu działamy :) Choć ostatnio moje dziewczyny tak dały popalić tatusiowi że stwierdził że pierdzieli - od dzisiaj zakłada gumki........ a niech sobie zakłada - ja tam wiem jak igły używać :p Eee - pewnie jak przyjdzie co do czego, to mu będą przeszkadzać tylko :sorry2:
Ból zęba jest... słabszy o wiele ale jest... ale po kanałowym leczeniu ma prawo boleć - pożyjemy zobaczymy przez weekend. Póki co zmniejszyłam drastycznie ilość leków przeciwbólowych... to mnie podbrzusze teraz boli jak pieron od @ ... jak to się mówi - jak nie urok to sraczka :wściekła/y:

Zobaczymy jak to będzie [emoji4] jezuu jak miło jest mieć wolne moje dziecko mówi że mam nie pracować bo ma najlepiej kiedy jestem w domu[emoji16]

Także tego .... leżę na kanapie [emoji6]

Dziewczyny to wy zaraz działacie [emoji847] kciuki trzymam .... [emoji4]

O widzisz jak fajnie. Leniuchujesz. [emoji6]ja też dziś wolne. Korzystaj Maleńka. [emoji16]

Ja tez zaczynam ferie [emoji16]
Co prawda nie mam urlopu ale wolne jakies sobie zrobie [emoji16]
Ale to dopiero po weekendzie bo teraz mam szkołe [emoji58]

A u nas starania odpadaja moj maz choruje kolejny antybiotyk dzis zastrzyki ja koncze 2 antybiotyk wiec musimy odpuscic mi cykl wariuje. Laparoskopia odwolana nie zrobie jej w tym szpitalu poszukam innego lekarza nawet prywatnie mam dosc szpitala na prostej. A po drugie ostrzegaja mnie znajome przed lekarzem ktory mial mi robic te laparoskopie ponoc kiepski z niego gin tak wiec poszukuje innego lekarza. Moze i dobrze odpoczne zajme sie prawkiem postanowilam zapisuje sie na kurs szukam pracy i zajmuje sie soba w koncu.

reklama
A u nas starania odpadaja moj maz choruje kolejny antybiotyk dzis zastrzyki ja koncze 2 antybiotyk wiec musimy odpuscic mi cykl wariuje. Laparoskopia odwolana nie zrobie jej w tym szpitalu poszukam innego lekarza nawet prywatnie mam dosc szpitala na prostej. A po drugie ostrzegaja mnie znajome przed lekarzem ktory mial mi robic te laparoskopie ponoc kiepski z niego gin tak wiec poszukuje innego lekarza. Moze i dobrze odpoczne zajme sie prawkiem postanowilam zapisuje sie na kurs szukam pracy i zajmuje sie soba w koncu.
Oj jak kiepski to fakrycznie szukaj innego lekarza. Plany na prawko super, głowę zajmiesz przynajmniej. Antybiotyki uuu to kiepsko. Duuuuzo zdrowka dla Was.

Do góry