reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Wonde nie robilam [emoji6]

Mania przyjdzie przyjdzie czuje to w kościach tylko kuzwa niech to będzie jutro o 13 !

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
No to oby nie przylazla i dała zrobić badania. Najlepiej niech się nie pokazuje przez 9 msc. [emoji6]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Zobaczymy jak to będzie [emoji4] jezuu jak miło jest mieć wolne moje dziecko mówi że mam nie pracować bo ma najlepiej kiedy jestem w domu[emoji16]

Także tego .... leżę na kanapie [emoji6]

Dziewczyny to wy zaraz działacie [emoji847] kciuki trzymam .... [emoji4]

3-ci dzień @ ...czekam aż sobie wreszcie pójdzie w diabły! I nie wróci przez co najmniej rok ;-) ;) A na serio to czekam aż się skończy i znowu działamy :) Choć ostatnio moje dziewczyny tak dały popalić tatusiowi że stwierdził że pierdzieli - od dzisiaj zakłada gumki........ a niech sobie zakłada - ja tam wiem jak igły używać :p Eee - pewnie jak przyjdzie co do czego, to mu będą przeszkadzać tylko :sorry2:
Ból zęba jest... słabszy o wiele ale jest... ale po kanałowym leczeniu ma prawo boleć - pożyjemy zobaczymy przez weekend. Póki co zmniejszyłam drastycznie ilość leków przeciwbólowych... to mnie podbrzusze teraz boli jak pieron od @ ... jak to się mówi - jak nie urok to sraczka :wściekła/y:

Zobaczymy jak to będzie [emoji4] jezuu jak miło jest mieć wolne moje dziecko mówi że mam nie pracować bo ma najlepiej kiedy jestem w domu[emoji16]

Także tego .... leżę na kanapie [emoji6]

Dziewczyny to wy zaraz działacie [emoji847] kciuki trzymam .... [emoji4]

O widzisz jak fajnie. Leniuchujesz. [emoji6]ja też dziś wolne. Korzystaj Maleńka. [emoji16]

Ja tez zaczynam ferie [emoji16]
Co prawda nie mam urlopu ale wolne jakies sobie zrobie [emoji16]
Ale to dopiero po weekendzie bo teraz mam szkołe [emoji58]

A u nas starania odpadaja moj maz choruje kolejny antybiotyk dzis zastrzyki ja koncze 2 antybiotyk wiec musimy odpuscic mi cykl wariuje. Laparoskopia odwolana nie zrobie jej w tym szpitalu poszukam innego lekarza nawet prywatnie mam dosc szpitala na prostej. A po drugie ostrzegaja mnie znajome przed lekarzem ktory mial mi robic te laparoskopie ponoc kiepski z niego gin tak wiec poszukuje innego lekarza. Moze i dobrze odpoczne zajme sie prawkiem postanowilam zapisuje sie na kurs szukam pracy i zajmuje sie soba w koncu.

reklama
A u nas starania odpadaja moj maz choruje kolejny antybiotyk dzis zastrzyki ja koncze 2 antybiotyk wiec musimy odpuscic mi cykl wariuje. Laparoskopia odwolana nie zrobie jej w tym szpitalu poszukam innego lekarza nawet prywatnie mam dosc szpitala na prostej. A po drugie ostrzegaja mnie znajome przed lekarzem ktory mial mi robic te laparoskopie ponoc kiepski z niego gin tak wiec poszukuje innego lekarza. Moze i dobrze odpoczne zajme sie prawkiem postanowilam zapisuje sie na kurs szukam pracy i zajmuje sie soba w koncu.
Oj jak kiepski to fakrycznie szukaj innego lekarza. Plany na prawko super, głowę zajmiesz przynajmniej. Antybiotyki uuu to kiepsko. Duuuuzo zdrowka dla Was.

Do góry