Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I bardzo dobrze. Dawaj znać co i jakUmowiłam sie na wizyte na 28-go.
Niech sprawdzi co i jak bo mnie cos nawalaja te jajniki mimo ze mam @ [emoji58]
Oczywiscie że dam znać. [emoji16]I bardzo dobrze. Dawaj znać co i jak
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Coś Ty, w pracy jestem do 20 stej, sezon mamy i zapieprz dzisiaj [emoji45]. Więc zobaczę to jutro jak wróci do domu.Oczywiscie że dam znać. [emoji16]
Byłaś juz u męża?
O kurcze. Zapomnialam ze Ty ciagle w pracy. [emoji58]Coś Ty, w pracy jestem do 20 stej, sezon mamy i zapieprz dzisiaj [emoji45]. Więc zobaczę to jutro jak wróci do domu.
Tak mają go jutro wypisać. Mam nadzieję, ze tak będzie. I tak śpi cały czas.O kurcze. Zapomnialam ze Ty ciagle w pracy. [emoji58]
A jutro juz maż bedzie w domu, tak?
O matko. Współczuje.Tak mają go jutro wypisać. Mam nadzieję, ze tak będzie. I tak śpi cały czas.
No ja w pracy, aby do świąt. Dzisiaj już nie mam siły, zmęczenie wzięło górę. Wczoraj też 13 h w pracy.