reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
No i po wizycie jajniki okej, już nie ma żadnej torbieli.[emoji2]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobra nasza ! :D Czas działać !
Jak tam wyniki Twojego ? Troszku podskoczyły w górę ?

Hej Lusia co tam u Cię ? Jak zdrowie ? Wróciłaś do starań ?
Ja się natachałam na ręcznej tartce (tarce) placków ziemniaczanych z sosem pieczarkowym ...któraś reflektuje ową strawę ?:D

Ja się natachałam na ręcznej tartce placków ziemniaczanych z sosem pieczarkowym ...któraś reflektuje ową strawę ?:D
U mojego jednak wyszly żylaki w niedzielę idzie do szpitala. Nie wiadomo czy wytna po obu stronach czy po jednej, a druga strona później. Wszyscy mówią, że to główna przyczyna takich slabych wyników nasienia.

U mojego jednak wyszly żylaki w niedzielę idzie do szpitala. Nie wiadomo czy wytna po obu stronach czy po jednej, a druga strona później. Wszyscy mówią, że to główna przyczyna takich slabych wyników nasienia.

Na jedno Ci powiem to dobra wiadomość do starań. Oczywiście szkoda faceta ...ale jeśli to jest przyczyną to git wytną,zszyją i zaraz będzie ciąża :) Oby się teraz wszystko ułożyło !

Ja się natachałam na ręcznej tartce (tarce) placków ziemniaczanych z sosem pieczarkowym ...któraś reflektuje ową strawę ?:D
Nessi ja poprosze ze 2 placuszki [emoji16]

Nie wrocilam odpuscilam

reklama
Do góry