reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
@DorciaMamaOlka nooo dawaj bo brakuje Ciebie[emoji5]jak trufelek?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Od piątku nie wiem :) w piątek miał się dobrze,machał rączkami i kręcił dupka :D 3,08 cm szczęścia
1500925981-aaaaaa.jpeg
lekarz jest dobrej myśli,i na sam mój widok się stresuje :D następna wizyta 8.08 a później jadę do Bydgoszczy na prenatalne więc liczę,że trufelek będzie cały czas ze mną :) Olus dopiero w piątek się dowiedział i bardzo się cieszy,codziennie mnie kiedy wyjdzie :) powiedziałam mu,że w jego urodziny to w ogóle duma go rozpiera...na brzuchu mam same siniaki,mdłości raz są,raz nie,apetyt w miarę spokojnie także chyba wszystko w normie :) nie mogę doczekać się ruchów,ale jeszcze sobie poczekamy :)

Hej kochane! Co tu tak pusto? Wszystkie na fejsie siedzicie? Nie mam czasu pisać ale strasznie mi brakuje czytania co u was. Jak tam się do was dostać? Ja fejsa nie mam ale korzystam z mojego D profilku:-)

Tyneczka kochana załóż jakieś lewe konto typu Hela Dobrowolska Hahha i dawaj do nas
Bum cię zgarnie [emoji173]️[emoji8]
A ty Docia jutro ino konto załóż i dawaj tez !!!
Fajnie, ze trufelek ma sie dobrze. Już jest piękny i duży
U Ciebie pewnie tez będzie dziewuszka ;)

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Tynka załóż jakie lewe bo twoj nam bedzie czytal [emoji2]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 31tc [emoji594]
30t0d

Jayska raczej stanem zapalnym w organizmie .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
30t1d

Problem w tym ze nie mam żadnych objawów stanu zapalnego a internety podają ze właśnie może o tym świadczyć

Jayska zrob test , bete bedziesz wiedzieć.
CRP podwyższone i stan zapalny lub bakteryjny moze byc w środku organizmu i wcale nie musisz wiedzieć, gdzie on jest .
A ile te twoje crp ma?

Dorcia , Tynka gdzie te wasze prośby na fb?

30t1d

reklama
Do góry