reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

@DorciaMamaOlka mam taka nadzieje[emoji5]
Jeszcze nigdy nie widzialam jak dzidzi sie rusza.
Naprwde tak mocno ,ze zaczelam sie zastanawiac jak to mozliwe ,ze kobieta tego nie czuje[emoji4]
A jak tam sytuacja w domku?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nadal jestem u mamy :) nawet mąż przyjechał dwa dni temu chociaż na dwie godziny :) ogólne wolę nie myśleć,póki co biorę wszystko na spokojnie :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dorcia no i pięknie ! [emoji171]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 28t3d [emoji594]

Dorcia super [emoji7] piękny i silny trufelek [emoji18]

Dorcia cóż powiedzieć [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Wszystko jest na jak najlepszej drodze [emoji7]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Hej,
Ujawniam się [emoji16]
Dziewczęta czy któraś jeszcze dysponuje clo ?? :) chyba jednak sprobojemy....

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Witajcie!
baardzo przepraszam, że nie dałam znaku życia i nie pochwaliłam się osobiście! Na szczęście są dobre dusze, które mi pomogły ;)
Dziękuję wam za wszystkie gratulacje. Nasz Wiktorem to cudowny mężczyzna i każdej z osobna życzę szczęśliwie donoszonej ciąży i zdrowego dzieciaczka.
Synek ma już 2,5 tygodnia i tyje w oczach :D moje mleko bardzo mu sprzyja. od wagi wypisowej ze szpitala 3070 przez 2 tygodnie przytył 630 g ;)

Witajcie!
baardzo przepraszam, że nie dałam znaku życia i nie pochwaliłam się osobiście! Na szczęście są dobre dusze, które mi pomogły ;)
Dziękuję wam za wszystkie gratulacje. Nasz Wiktorem to cudowny mężczyzna i każdej z osobna życzę szczęśliwie donoszonej ciąży i zdrowego dzieciaczka.
Synek ma już 2,5 tygodnia i tyje w oczach :D moje mleko bardzo mu sprzyja. od wagi wypisowej ze szpitala 3070 przez 2 tygodnie przytył 630 g ;)
Super wieści, niech rośnie zdrowo :)

reklama
Do góry