reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Oni wszyscy są nawiedzeni !!!!!
Poza tym ja mojemu mówiłam , żeby nie gadał jak chce dać na imię bo to moja prywatna sprawa ale wiadomo on z tej całej radości powiedział . Nie miał złych zamiarów.
Ode mnie z rodziny nikt nie wie , ze będzie Olek bo powiem dopiero jak sie mały urodzi... może chciałam tez i trochę zrobić niespodziankę mojej mamie ze sie będzie tak nazywał po jej ojcu.....
Mój pochodzi z południa Włoch i wyobraź sobie ze tan są same :Francesca i Francesco i reszta Elisabetta Nosz srac mi sie chce

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Oni wszyscy są nawiedzeni !!!!!
Poza tym ja mojemu mówiłam , żeby nie gadał jak chce dać na imię bo to moja prywatna sprawa ale wiadomo on z tej całej radości powiedział . Nie miał złych zamiarów.
Ode mnie z rodziny nikt nie wie , ze będzie Olek bo powiem dopiero jak sie mały urodzi... może chciałam tez i trochę zrobić niespodziankę mojej mamie ze sie będzie tak nazywał po jej ojcu.....
Mój pochodzi z południa Włoch i wyobraź sobie ze tan są same :Francesca i Francesco i reszta Elisabetta Nosz srac mi sie chce

16udqqmz5v3uqon5.png

O boże, nic to musisz to jakoś przetrwać, nie daj się!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mała ma włoskie imię : Alessia
A synek ma być Oluś [emoji13][emoji13]po polsku bo tak zadecydowaliśmy ze jedno będzie po włosku drugie po polsku [emoji13][emoji13][emoji13][emoji13][emoji13][emoji13]

16udqqmz5v3uqon5.png

Carmen o jakie sliczne imie ma Corcia.Aaaaa nie przejmuj sie u mnie tez byly glupie komemtarze na temat imienia malej ale jakby nie patrzec to rodzice decyduja a nie dziadkowie czy ciotki

Wiesz co już nawet nie będę z nim dyskutowała bo jak mnie podkurwi to mu odpowiem tak sensownie z dojebaniem i będzie koniec miłości [emoji23]

16udqqmz5v3uqon5.png

Dzień dobry, ja dziś wolne a w łóżku przeleżę, wczoraj mnie bolało gardło dzisiaj rano już gorączka. Wszystko przez ta głupią pogodę. :|
Carmen masz racje, bądź twarda, co oni będą decydowali o imieniu Twojego dziecka.

reklama
Do góry