reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka:-)
Wracamy do żywych w końcu. Iguś się pochorował ech. Najpierw gorączka a teraz kaszel. A najlepsze jest to że mi lekarka kazała z nim przyjść za tydzień na szczepienie! Na pewno nie pójdę. Niech młody całkiem wyzdrowieje najpierw. Nie będę z kaszlącym dzieckiem na szczepienie szła.

Nuria super szpileczki! One są z brokatem jakimś?

Dorcia piękny fasol! Nie wiem dlaczego ale odstawiam dziewczynkę, a u Funi chłopca:-)

Funia kiedy wizyta? Jak te plamienia?

Bum, Nessi, Carmen jak się czujecie dziewczynki?

Aschlee co u ciebie? Jak dziewczynki?

Lusia trzymam kciuki:-) objawy ciążowe ale wiem jak to jest ech. Człowiek boi się robić sobie nadzieję.

Arte piękny pęcherzyk! Seksikony był więc teraz pozostaje czekać na efekty. Kiedy teścik robisz?

Mamusie co u was słychać? Jak maluszki?

Ja wam znowu pospamuje zdjęciami trochę:-)

Nie No Boss prześliczny jest i wymiata [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Ja sie czuje ogółem dobrze, ale są momenty ze tez do bani.

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Nuria z kolorem to fakt, ja swoje ślubne miałam bordo i w sumie to potem z 5 imprez w nich obskoczyłam:-)

Nessi już widzę jak się zmienia z dnia na dzień. Zaczyna interesować się zabawkami, wodzi za mną wzrokiem a jak dziś tatuś wrócił z pracy to sobie z synkiem język pokazywali ha ha ha. Uśmiałam się jak nie wiem. Mały stara się powtarzać mimike naszych twarzy:-) no niemożliwy jest naprawdę. I potrafi się już przekręcić z pleców na bok!
Ale masz śliczny zgrabny brzuszek, w życiu nie powiedziałabym, że tyle na plusie już masz. Szybko odzyskasz figure po porodzie na pewno.

Carmen pewnie najgorsza ta pogoda...w Polsce jest duchota i upał to co dopiero u ciebie...4 lipca masz usg połówkowe?

Nuria z kolorem to fakt, ja swoje ślubne miałam bordo i w sumie to potem z 5 imprez w nich obskoczyłam:-)

Nessi już widzę jak się zmienia z dnia na dzień. Zaczyna interesować się zabawkami, wodzi za mną wzrokiem a jak dziś tatuś wrócił z pracy to sobie z synkiem język pokazywali ha ha ha. Uśmiałam się jak nie wiem. Mały stara się powtarzać mimike naszych twarzy:-) no niemożliwy jest naprawdę. I potrafi się już przekręcić z pleców na bok!
Ale masz śliczny zgrabny brzuszek, w życiu nie powiedziałabym, że tyle na plusie już masz. Szybko odzyskasz figure po porodzie na pewno.

Carmen pewnie najgorsza ta pogoda...w Polsce jest duchota i upał to co dopiero u ciebie...4 lipca masz usg połówkowe?
Ja nie chcę odzyskać figury bo ja szczupak jestem :p Niech mi coś zostanie :)

Tak, we wtorek mam za 6 dni
I mam nadzieje, ze DZIECKO pokaże klejnoty (jakie by nie były [emoji12][emoji12] )
Wierze, ze synuś jest teraz bardzo fajny, to najwspanialszy okres bo sie robią cwani i rozumieją i umieją odpowiadać uśmiechem . Ciesz sie ciesz, bo szybciutko wyrośnie

16udqqmz5v3uqon5.png

Podpisuję się pod tym .... ja swoje wywaliłam po roku od ślubu - nie było do czego założyć :)

Tynka - śliczny ten mój zięciu :) Zobaczysz jak to fantastycznie obserwować skoki rozwojowe, małe postępy ... każdą odwzajemnioną interakcję ...1 ząbek :) Bosko !

Ja puchnę i dogorywam - 13 kg na plusie tylko gdzie to jest ?:p
Zobacz załącznik 812600

Oo Nessi
Piękny brzunio [emoji7][emoji7]
Nie czujesz napiętego brzucha? Bo ja taki mam brzuch i cholera zastanawiam jak to dziecko mi sie tam zmieści ... wiem ze skóra sie rozciąga ale tak dziwnie sie czuje ..

16udqqmz5v3uqon5.png

Oo Nessi
Piękny brzunio [emoji7][emoji7]
Nie czujesz napiętego brzucha? Bo ja taki mam brzuch i cholera zastanawiam jak to dziecko mi sie tam zmieści ... wiem ze skóra sie rozciąga ale tak dziwnie sie czuje ..

16udqqmz5v3uqon5.png

Właśnie nie ...nawet niczym go nie smaruję (oprócz balsamu po kąpieli) ...na początku strasznie swędział - teraz już luzik :)

Jestem po wizycie, wczesniej weszłam.
Nie przyjela mnie ta babka do ktorej mialam isc, tylko facet.
Bardzo mily z reszta[emoji16]
Na razie przepisal mi tylko Euthyrox w dawce 25. Powiedzial ze ta dawka powinnam ladnie zbic.
Dal mi 3 miesiace na to aby zajsc, po tych 3 miesiacach mam przyjsc do Niego z wynikiem tsh i zrobic przeciwciala anty TPO.
Mowil abym sie usmiechnela bo jeszcze nie mial pacjentki która by przyszla w sprawie problemow z zajsciem w ciaze i by nie zaszla z Jego pomoca[emoji2] mowil zebym byla spokojna, ze "zajdziemy w ta ciaze"[emoji23][emoji23][emoji23]
Wspominal ze jak przez te 3 miesiace nie uda mi sie zajsc to bedziemy dzialac z clostilbegytem, a co do luteiny to mowil ze z tym problemem to do ginekologa najlepiej(mowilam o tych plamieniach).
Na koniec powiedzial ze bedzie trzymal kciuki abym przyszla do Niego jednak wczesniej niz te 3 miesiące, i to z potwierdzona ciąża[emoji5]
No i to tyle.
Poczatkiem wrzesnia umowie sie do Niego na wizyte i zobaczymy co dalej[emoji106]
Ogolnie to jestem zadowolona z lekarza.
Pojde do rodzinnego zeby mi cos dala na pecherz to zapytam o ta luteine.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Super wiadomości !!! Chyba, że teraz uda Ci się z CLO zajść :) I nie będzie musiał pomagać w zajściu :p
alunia87 Witaj :)

reklama
Nessi w takim razie życzę, żeby Ci choć kilka kg po ciąży zostało. Tam gdzie trzeba oczywiście:-)

Carmen czas mu ucieka nawet nie wiem kiedy. Młody w poniedziałek kończy 2 miesiące...a dopiero co na porodówke leżałam...

Nuria ale spoko lekarz! No to kochana w ciągu 3 miesięcy "zajdziecie" w ciążę bez problemu:-)

Do góry