Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mialam w lutym[emoji5]Masz urodziny?
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem po wizycie, wczesniej weszłam.
Nie przyjela mnie ta babka do ktorej mialam isc, tylko facet.
Bardzo mily z reszta[emoji16]
Na razie przepisal mi tylko Euthyrox w dawce 25. Powiedzial ze ta dawka powinnam ladnie zbic.
Dal mi 3 miesiace na to aby zajsc, po tych 3 miesiacach mam przyjsc do Niego z wynikiem tsh i zrobic przeciwciala anty TPO.
Mowil abym sie usmiechnela bo jeszcze nie mial pacjentki która by przyszla w sprawie problemow z zajsciem w ciaze i by nie zaszla z Jego pomoca[emoji2] mowil zebym byla spokojna, ze "zajdziemy w ta ciaze"[emoji23][emoji23][emoji23]
Wspominal ze jak przez te 3 miesiace nie uda mi sie zajsc to bedziemy dzialac z clostilbegytem, a co do luteiny to mowil ze z tym problemem to do ginekologa najlepiej(mowilam o tych plamieniach).
Na koniec powiedzial ze bedzie trzymal kciuki abym przyszla do Niego jednak wczesniej niz te 3 miesiące, i to z potwierdzona ciąża[emoji5]
No i to tyle.
Poczatkiem wrzesnia umowie sie do Niego na wizyte i zobaczymy co dalej[emoji106]
Ogolnie to jestem zadowolona z lekarza.
Pojde do rodzinnego zeby mi cos dala na pecherz to zapytam o ta luteine.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom