U mnie dalej duchota deszczu nie widac nie ma czym oddychac wiaterek dopiero sie ruszaA u mnie będzie burza[emoji47] grzmi, blyska, niebo to az fioletowe jest[emoji47] a ja sie tak boje burzy, gdy bylam mala to sie do szafy chowalam[emoji23]
Ale z drugiej strony fajnie sie ochlodzilo[emoji106]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Bum, Dorcia
I ja trzymam kciuki za wizyty jutrzejsze [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja dziś padam na cycki już
Tak mnie ten dzień i pogoda wymęczyły [emoji52][emoji19]
"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "
Wspolczuje zero prywatnosci u nas zostanie nam cala gora jak brat meza sie wyprowadziCarmen nie przypominaj mi nawet, bo nerwy dzis ledwo na wodzy trzymam [emoji38]
Ostatnio moj z nimi gadał i efekt był taki, ze specjalnie kupiłam dwa lody na sprawdzian. Przychodzi jedno i pyta czy sa lody. Mowię, ze sa w zamrażarce-weź sobie. Stałam obok lodówki. Wzięło, poszło. Ja cos robiłam, pózniej na balkonie pranie wieszałam, wracam, patrzę je loda, myśle tak długo [emoji848] patrzę do lodówki a to już był ten drugi wlasnie. Nawet sie młodego nie zapytało czy chce, były dwa to ojebalo dwa. A co tam. Teraz już wiem, ze nie kupuje nic. Sklep mam za rogiem do 23 czynny. Wyjdzie to kupie, a jak sie wkurzę bardziej to ograniczę kontakt do minimum. Brzmi jakbym komuś żałowała, ale tu wlasnie chodzi o to, ze to ktoś sobie nie żałuje i ma cała reszte w dupie. Wybaczyłabym małemu dziecku, ale nie takiemu powyżej 10 lat, bo trochę kultury i taktu jeszcze nikomu nie zaszkodziło [emoji55] a najbardziej w pamięci tkwi mi to, ze grzebią w szafkach nawet w mojej sypialni i biorą rzeczy stamtąd, gdzie młody mówił, ze nie wolno, bo mama bedzie zła.
Wspoczuje ja czuje sie jak z gardla wypluta tak dziala na mnie ten antybiotykBum, Dorcia
NeSSi
Moderatorka
Chodź pomożesz mi szyć Dobijam domowników i sąsiadów maszyną do szyciaBum hahaha akurat jestem po 3-godzinnej drzemce ,nie wiem co w nocy bede robila [emoji23][emoji23][emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Carmen24
Fanka BB :)
Sorry za 3kilometrowy post, ale nie wyobrażam sobie robić takie rzeczy w czyimś domu, niezależnie od wieku [emoji52]
Pózniej jak sie okazało przyznała sie ale mamusia nawet nie okrzyczala , to trzeba mniec tupet żeby kraść pieniądze po ludziach .
Najlepsze jest to ze moja malutka zbiera sobie monety po 1-2 € i odkładała . Miała już ich trochę odłożonych wiec ta je buchnęła i na drugi dzień wydała .
Musialybyscie widzieć moja mała jak jej było przykro i jak sie popłakała ze ten portfel był taki pusty ..
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
agnesis
Wspolczuje zero prywatnosci u nas zostanie nam cala gora jak brat meza sie wyprowadzi
My mieszkamy sami [emoji6] tylko młody jak wraca ze szkoły z kuzynka to oni przychodzą i robią co chcą.
Nuria gdyby to był ktoś obcy to bym pogoniła, a to rodzina. Jak rozmowy nie przynoszą skutków to znajdziemy inny sposób, na respektowanie naszych zasad w naszym domu [emoji6]
Czyli i u Ciebie bez zmian , szok ze ludzie tak chowają dzieci ..
Mi sie zdarzyło ze od szwagierki (ze str męża )przylazila kuzynka i tez 10 lat i jednego razu ukradła pieniądze [emoji34][emoji34] widziałam jak je kladla do kurtki i co !! Zaprzeczyła wszystkiemu
Pózniej jak sie okazało przyznała sie ale mamusia nawet nie okrzyczala , to trzeba mniec tupet żeby kraść pieniądze po ludziach .
Najlepsze jest to ze moja malutka zbiera sobie monety po 1-2 € i odkładała . Miała już ich trochę odłożonych wiec ta je buchnęła i na drugi dzień wydała .
Musialybyscie widzieć moja mała jak jej było przykro i jak sie popłakała ze ten portfel był taki pusty ..
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
A z kasa tez tak jest. Dam młodemu kasę to on taka dupa jest, ze zamiast samemu sie rządzić tymi pieniędzmi to kuzynka sie tym rządzi. Ciagle mu tlumacze, ze musi być bardziej stanowczy, mowię jak mam sie zachowywać w rożnych sytuacjach, ale ona ma taki charakter, ze go zaraz szantażuje i on sie daje robić [emoji35] dlatego jak ma duza sumę pieniędzy to zabieram i chowam, bo w skarbonce to by długo nie polezalo. Po urodzinach jak widzieli, ze ma młody kasę to mówią na drugi dzien weź 50zl. A ja mowię, ze chyba na łeb upadli i guzik dostaną i nie wziął pieniędzy.