reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen a ty te CLO produkujesz?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 25t1d [emoji594]

Ahahahaa
Bo moja recepta ma ważność 6 miesięcy i mogę kupować tyle ile zechce [emoji23][emoji23]za niedługo straci ważność wiec jak mogę pomoc to pomogę

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Muszę się Wam pozalic...bo już tego znieść nie mogę ...dość często moja teściowa opiekuje się swoim drugim wnukiem...młody ma 4 lata,i jak Tylko przyjeżdża to robi w domu totalny syf,burdel i ciągle słyszę jego krzyk i wrzask...najgorsze jest to,że wszystko jest jego...zabawki mojego Olka jego,pokój jego,wszystko zabiera i ciągle się skarży ze Olek mu zwrócił uwagę...skacze po łóżkach ( nie nawidze tego osobiście) mój Olek to nie chwaląc się bardzo grzeczne ulozone i spokojne dziecko,ale dziś nawet on płakał jak kolejny raz ten mały terrorysta go potraktował bardzo źle...oczywiście babcia traktuje go jakby był jedynym dzieckiem na świecie,karmi go nawet bo on niczego nie weźmie do rąk...młody kupę wali w gacie i jest super,Boże dziewczyny ja mam dość tego dziecka :/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Wyobrażam sobie jakie to musi być drażniące [emoji19][emoji19] powiedz teściowej ze niech go bardziej pilnuje .... ale jak już mówisz ze jest uwielbiany przez nią ta wątpię ze mu cokolwiek powie . Opowiedz mężowi o wszystkim .. moZe on coś doradzi

16udqqmz5v3uqon5.png

Ahahahaa
Bo moja recepta ma ważność 6 miesięcy i mogę kupować tyle ile zechce [emoji23][emoji23]za niedługo straci ważność wiec jak mogę pomoc to pomogę

16udqqmz5v3uqon5.png

Wykup na nią tira i trzymaj w zapasie bo zaraz porodzimy i znowu będziemy robić podejścia ... ;)

Dorcia ... brak mi słów ...
Bumek - zdrowiej kurde no teraz jeszcze Cie upały będą dobijać :/ Bardzo Ci współczuję :(
Tak samo Agnesis Tobie ...@ podczas upałów to istna katorga :/ I jak na złość zawsze na upały najbardziej mnie zalewało ...
Majcia- Tynkuś -Karola - przepiękne forumowe dzieciaczki ...całusy od babyboomowej klotki :)
Nuria - ładna średnia :)
Lusia, co tam ?
Wonder - tsh marzenie :)
Funia90 teraz już będzie dobrze ....masz super dobrane leki.
Anusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ....

Wykup na nią tira i trzymaj w zapasie bo zaraz porodzimy i znowu będziemy robić podejścia ... ;)

Dorcia ... brak mi słów ...
Bumek - zdrowiej kurde no teraz jeszcze Cie upały będą dobijać :/ Bardzo Ci współczuję :(
Tak samo Agnesis Tobie ...@ podczas upałów to istna katorga :/ I jak na złość zawsze na upały najbardziej mnie zalewało ...
Majcia- Tynkuś -Karola - przepiękne forumowe dzieciaczki ...całusy od babyboomowej klotki :)
Nuria - ładna średnia :)
Lusia, co tam ?
Wonder - tsh marzenie :)
Funia90 teraz już będzie dobrze ....masz super dobrane leki.
Anusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ....
Lecze sie juz zjadlam banana i sok teraz zrobilam sobie kanapke moze uda mi sie ja zjesc

A tam olej ich
Drzwi zamykaj tak jak mówiłaś i będzie dobrze
Zreszta ty nie musisz znosić niegrzecznych dzieciaków innych [emoji847][emoji34] Agnes tez masz podobne przeboje, ze cię obżerają,...czy już nie łażą !?

16udqqmz5v3uqon5.png

A tam olej ich
Drzwi zamykaj tak jak mówiłaś i będzie dobrze
Zreszta ty nie musisz znosić niegrzecznych dzieciaków innych [emoji847][emoji34] Agnes tez masz podobne przeboje, ze cię obżerają,...czy już nie łażą !?

16udqqmz5v3uqon5.png

Carmen nie przypominaj mi nawet, bo nerwy dzis ledwo na wodzy trzymam [emoji38]
Ostatnio moj z nimi gadał i efekt był taki, ze specjalnie kupiłam dwa lody na sprawdzian. Przychodzi jedno i pyta czy sa lody. Mowię, ze sa w zamrażarce-weź sobie. Stałam obok lodówki. Wzięło, poszło. Ja cos robiłam, pózniej na balkonie pranie wieszałam, wracam, patrzę je loda, myśle tak długo [emoji848] patrzę do lodówki a to już był ten drugi wlasnie. Nawet sie młodego nie zapytało czy chce, były dwa to ojebalo dwa. A co tam. Teraz już wiem, ze nie kupuje nic. Sklep mam za rogiem do 23 czynny. Wyjdzie to kupie, a jak sie wkurzę bardziej to ograniczę kontakt do minimum. Brzmi jakbym komuś żałowała, ale tu wlasnie chodzi o to, ze to ktoś sobie nie żałuje i ma cała reszte w dupie. Wybaczyłabym małemu dziecku, ale nie takiemu powyżej 10 lat, bo trochę kultury i taktu jeszcze nikomu nie zaszkodziło [emoji55] a najbardziej w pamięci tkwi mi to, ze grzebią w szafkach nawet w mojej sypialni i biorą rzeczy stamtąd, gdzie młody mówił, ze nie wolno, bo mama bedzie zła.

Sorry za 3kilometrowy post, ale nie wyobrażam sobie robić takie rzeczy w czyimś domu, niezależnie od wieku [emoji52]

Nuria dawaj mi ta burze bo u mnie duszno jak nie wiem , a przez ten nos jeszcze oddychać mi ciężko...

Nessi mam nadzieje , ze w weekend bede sie juz w miarę czuła ...
Dziwne jest to , ze oczy mnie przestały swedziec [emoji50]

Wykapalam sie , herbatke z cytrynka sobie zrobie i mam nadzieje , ze zasne - choć to malo prawdopodone a na 9 mam wizyte ...

Dorcia kciuki za jutro [emoji110][emoji110]

Funia patrzaj :

1497987585-aaaaaa.jpeg

Zamowilam sobie ta torbę do szpitala i taki przybornik na lozeczko [emoji4]
1497987606-aaaaaa.png

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 25t1d [emoji594]

reklama
Chwilami męczące jest mieszkanie z tesciami za doopa :/ ale zamin zaczniemy budowę to jeszcze dwa lata :/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry