reklama
Wonderful
Fanka BB :)
U mnie od wczoraj koło 15 stopni i wiatr, zmienna ta pogoda strasznie.Oby[emoji5]
U Was tez sie tak zimno zrobilo?? Ja dzis musialam kurtke wziasc bo inaczej bym zamarzla[emoji23]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Carmen24
Oooo nowy suwaczek [emoji7]
U mnie ponoć jeszcze 3 msc 18dni - mam nadzieje , ze bez tych 18dni da rade [emoji23]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 24t2d [emoji594]
Carmen24
Oooo nowy suwaczek [emoji7]
U mnie ponoć jeszcze 3 msc 18dni - mam nadzieje , ze bez tych 18dni da rade [emoji23]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 24t2d [emoji594]
Ja liczę na poród naturalny ale wolałabym żeby dzidziuś przyszedł na świat w terminie . Mała urodziła sie 5 dni szybciej bo mi jakaś staruszka mówiła ze sie zmieniała faza księżycowa i co ?? I kurde wykrakała a ja jej nie wierzyłam hehe
Nawet bym sie nie obraziła jakby szkrab urodził sie w 38 tyg. Z reguły dzieci maja ładna wagę w tym tyg ciąży No ale wiadomo to nie ja o tym zadecyduje [emoji16][emoji13]
A no zmienilam szwaczek. Tak do mnie będzie dochodziło co, gdzie, kiedy i jak [emoji23]
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Carmen24
Carmen24
agnesis
Nuria jak tam wyniki?
U nas nadal ciepełko, ale już nie skwar [emoji6]
Niestety sporo dzieciaków ma teraz popieprzone pomysly. Ale co sie dziwić jak rodzice maja w dupie co ich pociechy robią w wolnym czasie, a jak ktoś zwróci uwagę na jakieś zle zachowanie dziecka to rodzice od razu z krzykiem "co?! Niemożliwe, to na pewno nie moj Jaś/Kasia! Moje dziecko to anioł, a w ogóle to niech sie pani odpierdoli!" Za moich czasów jak cos przeskrobalam i rodzic przyszedł na skargę albo nauczyciel to miałam przechlapane.
W ogóle dużo ludzi nie lubi zwierząt, potrafią kopnąć nie swoje zwierze czy rozrzucać trutki po swoich ogrodach, dzieci to widza o tez sa wtedy wrogo nastawione. To jest również patologia [emoji53]
Link do: Repostuj Najlepsze Filmiki
Niestety sporo dzieciaków ma teraz popieprzone pomysly. Ale co sie dziwić jak rodzice maja w dupie co ich pociechy robią w wolnym czasie, a jak ktoś zwróci uwagę na jakieś zle zachowanie dziecka to rodzice od razu z krzykiem "co?! Niemożliwe, to na pewno nie moj Jaś/Kasia! Moje dziecko to anioł, a w ogóle to niech sie pani odpierdoli!" Za moich czasów jak cos przeskrobalam i rodzic przyszedł na skargę albo nauczyciel to miałam przechlapane.
W ogóle dużo ludzi nie lubi zwierząt, potrafią kopnąć nie swoje zwierze czy rozrzucać trutki po swoich ogrodach, dzieci to widza o tez sa wtedy wrogo nastawione. To jest również patologia [emoji53]
Link do: Repostuj Najlepsze Filmiki
Za moich czasów jak ja coś przeskrobalam to albo manto było na dupę a jak nie to surowa kara. Teraz niestety wszyscy wychowują bezstresowo !!!!
Ja dla mojej córki chce byc jak najlepsza , chce aby o wszystkim mi mówiła ale jak podpadnie to dostanie albo przez łapę albo na dupę!!!!
Nie ma lekko ze mną a już w ogole z moim mężem. Kiedy trzeba jest surowy
A o zazdrości nie wspomnę.....[emoji86][emoji86]
I pomyśleć ze teraz są wakacje to i dzieciakom z nudów w dynie odwala[emoji36][emoji36]
Ja dla mojej córki chce byc jak najlepsza , chce aby o wszystkim mi mówiła ale jak podpadnie to dostanie albo przez łapę albo na dupę!!!!
Nie ma lekko ze mną a już w ogole z moim mężem. Kiedy trzeba jest surowy
A o zazdrości nie wspomnę.....[emoji86][emoji86]
I pomyśleć ze teraz są wakacje to i dzieciakom z nudów w dynie odwala[emoji36][emoji36]