Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie każdy ma coś do roboty .Witajcie dziewczęta [emoji16]
A tu nadal pustawo [emoji52]
Czyżby długi weeken zaczął się już wczoraj...? [emoji23][emoji23]
"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "
Ja szafy ogarniałam wczoraj [emoji16]Majcia Gratuluję jeszcze raz kochana ...zuch dziewczyna z Ciebie - a mała prześliczna!
Pewnie każdy ma coś do roboty .
Ja się za generalne sprzątanie wzięłam, dzisiaj jadę po łóżeczko dla małej bo te z IKEA nie mają wyjmowanych szczebelków więc odpada ...
Ja mam po synu turystyczne- ale ma jeden minus :/ Nie ma wyjścia ...trzeba podnosić by wyjąć dziecko. U mnie szczeble się sprawdziły, no wygodniej mi będzie jak sobie sama wylezie Zwłaszcza jak po drugim CC mi znowu przepuklinę wywali ...Ja szafy ogarniałam wczoraj [emoji16]
Nam sie nie przydaly wyciagane szczebelki bo jak tylko Ala mogla sama wychodzic z łózeczja przeszlismy na lóżeczko turystyczne bo sie mocno kręciła i jak się uderzyła to się wybudzała [emoji52]
"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "