Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i spacerowka jest super i wszytsko na klik wchodzi, mysmy sie tym kierowali by wozek sie latwo skladal i latwo sie obslugiwal i jest wysoki i mozna raczke w pelni regulowac, a bedziemy i my i inni jezdzic tym wozkiem wiec kazdemu musi byc wygdodnie, a nie ktos ma sie potem garbic do wozka lub nogami o niego uderzac, wiele wozkow proawdzilam i tak mysle czasami czemu ludzie kupuja za niskie wozki i prowadzic sie tego nie da, wozek ma byc wygodnylux: oglądałam te torino i wyglądają bardzo zachęcającoW ogóle BEBETTO ma super wózki.
widuje babke na osiedlu, jezdzi bebetto luca i jest za wysoka na ten wozek, raczka na maksa a ona i tak ledwo siega, ten wozek jest niski i mysmy z niego wlasnie przez to zrezygowali, bo moj Tomek jest wysoki i za niski byl mu ten wozek,poza tym luca ma duzo negatywnych opinii, czesto sie slyszy, ze stelaz peka i sa problemy z rekalmacja, no zobaczymy co z naszym torino bedzielux: mnie też to zawsze dziwi, że ludzie kupują wózki bez regulacji rączki albo takie właśnie co gondolą prawie do ziemi zamiatają i idą tak dziwnie :/ To musi być bardzo niewygodne :/
xbum: przyjemnego spaceru!
My dzisiaj pizzę na kolację mieliśmy. Wyszła cała wielka blacha, wiec i na jutro na obiad będzie![]()
ryz do tego bedzie i kapusta slodkaJugo spacer to 5 minutowy ma na wieczór , bo mała sama w domu wiec ino siku , qupa i do domu [emoji4]
Rano z P chodzi na dłuższy [emoji6]
Lux skrzydełka a z czym ?
Ja jakoś nie przepadan bo mało miecha mają [emoji13]
Mi mama dzisiaj zupę krem brukselki z kukeczkami ptysiowymi zarobiła wiec na jutro tez będzie [emoji4]
![]()