reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Pransko puscilam , mala do kapania , matka jeszcze z psiorem isc musi ehh i chyba na dziś laba [emoji4]

lux: oglądałam te torino i wyglądają bardzo zachęcająco :) W ogóle BEBETTO ma super wózki.
no i spacerowka jest super i wszytsko na klik wchodzi, mysmy sie tym kierowali by wozek sie latwo skladal i latwo sie obslugiwal i jest wysoki i mozna raczke w pelni regulowac, a bedziemy i my i inni jezdzic tym wozkiem wiec kazdemu musi byc wygdodnie, a nie ktos ma sie potem garbic do wozka lub nogami o niego uderzac, wiele wozkow proawdzilam i tak mysle czasami czemu ludzie kupuja za niskie wozki i prowadzic sie tego nie da, wozek ma byc wygodny

lux: mnie też to zawsze dziwi, że ludzie kupują wózki bez regulacji rączki albo takie właśnie co gondolą prawie do ziemi zamiatają i idą tak dziwnie :/ To musi być bardzo niewygodne :/

xbum: przyjemnego spaceru! ;)

My dzisiaj pizzę na kolację mieliśmy. Wyszła cała wielka blacha, wiec i na jutro na obiad będzie ;)

Jugo spacer to 5 minutowy ma na wieczór , bo mała sama w domu wiec ino siku , qupa i do domu [emoji4]
Rano z P chodzi na dłuższy [emoji6]

Lux skrzydełka a z czym ?
Ja jakoś nie przepadan bo mało miecha mają [emoji13]

Mi mama dzisiaj zupę krem brukselki z kukeczkami ptysiowymi zarobiła wiec na jutro tez będzie [emoji4]

lux: mnie też to zawsze dziwi, że ludzie kupują wózki bez regulacji rączki albo takie właśnie co gondolą prawie do ziemi zamiatają i idą tak dziwnie :/ To musi być bardzo niewygodne :/

xbum: przyjemnego spaceru! ;)

My dzisiaj pizzę na kolację mieliśmy. Wyszła cała wielka blacha, wiec i na jutro na obiad będzie ;)
widuje babke na osiedlu, jezdzi bebetto luca i jest za wysoka na ten wozek, raczka na maksa a ona i tak ledwo siega, ten wozek jest niski i mysmy z niego wlasnie przez to zrezygowali, bo moj Tomek jest wysoki i za niski byl mu ten wozek,poza tym luca ma duzo negatywnych opinii, czesto sie slyszy, ze stelaz peka i sa problemy z rekalmacja, no zobaczymy co z naszym torino bedzie

Jugo spacer to 5 minutowy ma na wieczór , bo mała sama w domu wiec ino siku , qupa i do domu [emoji4]
Rano z P chodzi na dłuższy [emoji6]

Lux skrzydełka a z czym ?
Ja jakoś nie przepadan bo mało miecha mają [emoji13]

Mi mama dzisiaj zupę krem brukselki z kukeczkami ptysiowymi zarobiła wiec na jutro tez będzie [emoji4]

ryz do tego bedzie i kapusta slodka

Jugo haha te dzwoneczki to OSTROZKA a nie CZARNUSZKA :D czarnuszka to przyprawa :D ale u florystki tez się ciągle mylilam :D i się dziwilam czego czarnuszka jak to niebieskie kwiaty :D

reklama
Jesuuu chyba zjadlam zepsuta wedline :(
Tak mnie zemdlilo, ze musialam 2 godzinyn przerwy w pracy zrobic. A teraz bulgocze mi w brzuchu i nadal niedobrze :(

Od razu za wedlina podejrzana mi sie wydawala. :(

Do góry