reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dzol a sikalas ??

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Ty mnie publicznie nie pytaj o takie rzeczy :-) :)

Dzis ide sie zapisac do rodzinnego zeby mi dal cos na pęcherz bo chyba przeziebilam, i moze bym wyblagala na wizycie ta luteine ale co mam powiedziec? Ze po co mi potrzebna? Bo sie pewnie zapyta

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ze bierzesz na wyregulowanie cyklu a skonczyla Ci sie a Twój gin na urlopie
Przepisana masz od 16-25 dc bo tak podaja standardowo [emoji106]

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

@Nuria moja przyjaciolkq jak zaszla to zrobila tsh i w 6 tyg miala. 6!!! Dostala leki,zbila i urodzila miesiac temu[emoji4]
Takze roznie moze byc niby tsh do 2,5 ze ciazko zajsc przy wyzszym a widzisz udalo sie.

Dziewczuny wczoraj odebralismy kariotypy i sa prawidlowe[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Nuria moja przyjaciolkq jak zaszla to zrobila tsh i w 6 tyg miala. 6!!! Dostala leki,zbila i urodzila miesiac temu[emoji4]
Takze roznie moze byc niby tsh do 2,5 ze ciazko zajsc przy wyzszym a widzisz udalo sie.

Dziewczuny wczoraj odebralismy kariotypy i sa prawidlowe[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
ufff, no to super :)

Dzis ide sie zapisac do rodzinnego zeby mi dal cos na pęcherz bo chyba przeziebilam, i moze bym wyblagala na wizycie ta luteine ale co mam powiedziec? Ze po co mi potrzebna? Bo sie pewnie zapyta

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria nagadaj, ze na wyregulowanie cykli i nasciemniaj ze przed miesiączka zawsze tydzień przed plamisz . Nie może Ci nie dać
DZol ahahahaaa już nie pytam [emoji23][emoji23]

16udqqmz5v3uqon5.png

Ja mojemu do dziś nie powiedziałam o clo :D i nie powiem do porodu [emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wspomniałam o hormonach, a ze mój niekumaty to i tak nie wiedział o co chodzi
Do dziś nie wie po co jest clo
Wystraszył sie jak mu powiedziałam o bliźniakach [emoji23][emoji23] ale to dopiero po pozytywnym teście i przed wizyta.roznie faceci reagują, może pózniej by sie zablokował i nic by z tego było [emoji14][emoji14][emoji14][emoji14]

Wczoraj tak ogółem moj mąż spotkał dawnego sąsiada a ten mu wywalił z textem,'ze ma przestać sie bzykać bo na dwójce dzieci sie nie zakończy ..
Wkurzyłam sie, ludzie to myślą ze raz sie bzykniesz i już zachodzisz [emoji34]a zreszta ch*j ich to obchodzi [emoji86]

16udqqmz5v3uqon5.png

Ja wspomniałam o hormonach, a ze mój niekumaty to i tak nie wiedział o co chodzi
Do dziś nie wie po co jest clo
Wystraszył sie jak mu powiedziałam o bliźniakach [emoji23][emoji23] ale to dopiero po pozytywnym teście i przed wizyta.roznie faceci reagują, może pózniej by sie zablokował i nic by z tego było [emoji14][emoji14][emoji14][emoji14]

Wczoraj tak ogółem moj mąż spotkał dawnego sąsiada a ten mu wywalił z textem,'ze ma przestać sie bzykać bo na dwójce dzieci sie nie zakończy ..
Wkurzyłam sie, ludzie to myślą ze raz sie bzykniesz i już zachodzisz [emoji34]a zreszta ch*j ich to obchodzi [emoji86]

16udqqmz5v3uqon5.png

A sąsiad jakiej narodowości ? Bo coś czuję uprzedzenie ...:/

reklama
Do góry