reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum ee Ty prawie nic tam nie masz na buzi[emoji5]
Wam szaleją hormony, ale jeszcze troche i wrocicie do formy wszystkie[emoji8]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Eee nie mam cos tam mam, ale seeio jak nie mam podkładu to sie zle czuje , ale wiadomo lepiej jak to oddycha .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 23t5d [emoji594]

reklama
@NeSSi teraz jest chyba jeszcze lepiej[emoji4]fotki oczywiscie bez makijazu tutaj ,takze jak sie naszpachluje to jest niezle,aczkolwiek mam kilka glebokich blizn ktore usunie tylko laser ale to po ciazy i w okresie jesienno-zimowym.
Chodzilam na zabiegi kwasami i mikrodermabrazje ,od pocztaku marca do polowy kwietnia,tak co poltora tyg.
Powiem,ze poprawilo mj to mega,a na tym pierwszym zdjeciu to juz bylo i tak lepiej niz wczesniej.
A najlepsze jest to,ze ja nigdy nie mialam problemow z cera.
Dopiero po pierwszej ciazy.

Po tych kwasach musialam zaczac uzywac kremu z filtrem 50 i znalzalam super, z la roshe ,on jest od razu jakby bb ,mi super podpasowal.
Co prawda cena dosc wysoka,ale mam od marca i jeszcze sporo jest ,a na prawde jest super.
Kosztuje normalnie 80 zl ale ostatnio byla promo w superpharm i kosmetyki do opalanja byly 30% taniej wiec kupilam na zapas za 50 z groszami[emoji4]
No i opeoc tego korektor zawsze idze na przebarwione blizny po pryszczach.

Aaa i jak Wam cos wyskoczy to polecam masc cynkowa na noc (3zl) lub sudocrem ,tez fajny ale cynkowa chyba lepsza[emoji4]
1497119086-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@NeSSi teraz jest chyba jeszcze lepiej[emoji4]fotki oczywiscie bez makijazu tutaj ,takze jak sie naszpachluje to jest niezle,aczkolwiek mam kilka glebokich blizn ktore usunie tylko laser ale to po ciazy i w okresie jesienno-zimowym.
Chodzilam na zabiegi kwasami i mikrodermabrazje ,od pocztaku marca do polowy kwietnia,tak co poltora tyg.
Powiem,ze poprawilo mj to mega,a na tym pierwszym zdjeciu to juz bylo i tak lepiej niz wczesniej.
A najlepsze jest to,ze ja nigdy nie mialam problemow z cera.
Dopiero po pierwszej ciazy.

Po tych kwasach musialam zaczac uzywac kremu z filtrem 50 i znalzalam super, z la roshe ,on jest od razu jakby bb ,mi super podpasowal.
Co prawda cena dosc wysoka,ale mam od marca i jeszcze sporo jest ,a na prawde jest super.
Kosztuje normalnie 80 zl ale ostatnio byla promo w superpharm i kosmetyki do opalanja byly 30% taniej wiec kupilam na zapas za 50 z groszami[emoji4]
No i opeoc tego korektor zawsze idze na przebarwione blizny po pryszczach.

Aaa i jak Wam cos wyskoczy to polecam masc cynkowa na noc (3zl) lub sudocrem ,tez fajny ale cynkowa chyba lepsza[emoji4]
1497119086-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi kosmetyczna zabiegiem mikrodermabrazji porobiła przebarwienia bo jechała głowicą po świeżych krostkach ..
3 lata schodziły mi z twarzy :/

Witajcie

Wtrące swoje 5 groszy [emoji16]

Mikrodemabrazja daje super efekty, bo świetnie spłyca blizny ale musi byc przeprowadzona właściwie

Jakikolwiek stan zapalny w obrębie pola,zabiegowego jest przeciwskazaniem do wykonania zabiegu

Kwasy tez daja dobre efekty
Ale tez musza byc przeprowadzone przez osobe po specjalnym szkoleniu

Na aktywne pryszcze w stanie zapalnym polecam wam tormentile forte
Ja co prawda rzadko mam wypryski ( wiem, szczesciara jestem, ale mam inne problemy skórne, tyle ze nie na twarzy)
Ale zawsze mi pryszcz znika ekspresem
Ta masc wysusza, łagodzi i działa przede wszystkim przeciwzapalnie

Polecam tez żel aloesowy, fajnie łagodzi i przyśpiesza gojenie, do tego nawilża [emoji106]

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

Ostatnia edycja:
Hey wrocilam przed 23
Fajnie spędziłam czas.
Spotkałam bardzo znanego aktora , taka sete załapałam jak go zobaczyłam. Mąż podszedł do niego i powiedział, ze jego ciężarna żona chciałaby sobie zrobić fotkę, zgodził sie hheee
Nawet mnie przytulił a ja tak sie kurna wstydziłam .
Pózniej jak wracaliśmy mój mąż coś sie żalił o swojej matce , wiec ja wygadałam poraz kolejny, ze jak do jego siostry to teściowa stale chodzi a 200 m dalej przyjść do mojej małej to nie. Powiedziałam ze jego mama nic mi nie zrobiła i żeby sie nie gniewał ale biorę ja na dystans i ze sie oddalam. Wole pozostać sama sobie z moja depresja niż między ich falszywoscia. Kuzwa mała ma prawie 6 lat a na palcach jednej dłoni mogę policzyć ile razy przyszła.
Jestem taka na nią cięta , ze nie macie pojęcia . Codziennie rano chodzi tam do córuni i mała jej wyprowadza na spacery a mojej nigdy z wózkiem nie wywiozła nie mówiąc już o chodzeniu do parku!! Kur*a przykre to [emoji22]zachowuje sie jakby mijała tylko 2 wnuczki !!
A ma 3 wnuczki i 2 wnuków!!
Mój sie wkurzył wziął telefon i ja opierdzielil tak, ze az ściany sie trzęsły!!
I wiecie co jest najlepsze w tym wszystkim ze ona udawała jak gdyby nigdy nic sie nie stało!!!
Ale ulżyło mi, wygarnął jej to wszystko co ja jemu przedtem powiedziałam.
Powiedział jej wiele przykrych rzeczy i ze małej jej nie pokaże , nie wiem czy przesadził ale w sumie ona nigdy jej nie widzi a jak gada to tylko o babci Eli
Na koniec mąż mi powiedział : chciałaś wojny-zrobilem.... a ja mu mówię : ale to nie o to chodzi aby wojnę zrobić, sam widzisz jak jest , mnie jak byłam w ciąży nie kalkulowała, mała sie urodziła tez jej nie kalkulowała i gdy teraz jestem w ciąży tez mnie nikt nie kalkuluje.
Kur*a to przykre bo będąc w ciąży i nie mając nikogo mam wrażenie ze momentami zawala mi sie świat [emoji53]
Więcej wy wiecie o mnie i więcej mnie pocieszacie niż jak oni. Wstyd powiedzieć, ale bardziej jako rodzine traktuje kolegów mojego męża. Zawsze o mnie sie pytają , czy czegoś nie potrzebuje, jak sie czuje.
Sorki ze smece ale wiecie jak jest. Nie chciałam może żeby z matka sie skłócił ale sytuacja jest taka a nie inna. Nie mogę sie doczekać listopada jak smerfik przyjdzie na świat, dziękuje Bogu ze mi dał możliwość zostania mama poraz drugi, bo inaczej jakbym umarła w samotności to by nawet nikt nie wiedział, tak sie mną interesują !!! [emoji53]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Dziewczyny pocieszę Was. Teściowa to nie rodzina [emoji1] ale dzieci szkoda, to fakt. Tylko wiecie co, przy dzieciach o dziadkach najlepiej nie mowić zle.
Wczoraj byliśmy na urodzinach, najadłam sie słodkiego, kiełbaski z ogniska, w domu nazarlam sie leków i teraz mam taka rewolucje żołądkowa, ze przez bączki spać nie mogłam [emoji23][emoji23][emoji23] a katar jak był tak jest i oczy zalepione [emoji38]

Hey dziewczynki
Ale sie wysłałam, niby trochę ale dobrze mi zrobiło [emoji16]
Jakaś taka jestem osowiała, ja wczoraj nazarlam sie owoców morza i od rana tez już zaliczyłam kibelek hahaha
Agnes współczuje twojemu mężowi z tymi baczkami, ale jeżeli ostatnio sobie przeskrobal to należało mu sie [emoji14][emoji14]

16udqqmz5v3uqon5.png

reklama
Hey dziewczynki
Ale sie wysłałam, niby trochę ale dobrze mi zrobiło [emoji16]
Jakaś taka jestem osowiała, ja wczoraj nazarlam sie owoców morza i od rana tez już zaliczyłam kibelek hahaha
Agnes współczuje twojemu mężowi z tymi baczkami, ale jeżeli ostatnio sobie przeskrobal to należało mu sie [emoji14][emoji14]

16udqqmz5v3uqon5.png

Jego przemarsz wojsk by nie obudził, wiec mogę bączyć w łóżku [emoji23] ale pogoniło mnie to łazienki i koniec mego spania [emoji24]

Do góry