reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi- jaka ty szczupła jesteś fajny brzusio

Bum- ja nie do pomocy , bo piec nie umie ale chętnie zjem :-D

Majka- widzę ze i u Ciebie dziecię się nie spieszy , a mówią ze kolejne to raz dwa i chcą wyjsć :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No, małą urodziłam ostatniego dnia 42tc więc w sumie mnie to nie dziwi [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1496684977-aaaaaa.jpeg
Bum mam i ja :) jeszcze paruja :D ale będzie wpierniczansko :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja Was powku*wiam [emoji23][emoji23] nie dość ze duże to jeszcze takie dobre [emoji13][emoji13][emoji13]
ba4ebaacdc2628541f80602c70d66977.jpg

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Dziewczyny ale jaja
Moja szwagierka co niedawno temu urodziła jest w ciąży, mówiłam jej zrób test jak miałaś skąpy okres .. i co jest druga krecseczka . Chłopak nic jej nie powiedział i sam zadziałał bo chciał synka ahaha

16udqqmz5v3uqon5.png

Dziewczyny ale jaja
Moja szwagierka co niedawno temu urodziła jest w ciąży, mówiłam jej zrób test jak miałaś skąpy okres .. i co jest druga krecseczka . Chłopak nic jej nie powiedział i sam zadziałał bo chciał synka ahaha

16udqqmz5v3uqon5.png

Nie pocieszylas mnie :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem, ze was nie pocieszałam i nie miałam zamiaru was zasmucić ale widzicie jak to jest....
Ona chciała jeszcze zaczekać .
A los zadecydował inaczej

16udqqmz5v3uqon5.png

reklama
Jak sie urazilyscie to sorry ale każda z nas mogłaby o takiej historii napisać
A moim zamiarem nie było wam dowalić ... ale spoko uciekam z forum !!!!!!!

16udqqmz5v3uqon5.png

Do góry