reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Żaden wstyd ...
Jak wszystko masz to po co wydawać nie potrzebnie kasę [emoji6]
Ja musze pampry dokupić bo kupilam tylko 1 mala paczke 1 jak na razie [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t5d [emoji594]

Ooo a pampry jakie bierzesz ? 1,5-3 kg czy te większe 3-5 kilo czy jakoś tak ??

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Nessi bardzo dobrze zrobila,ja odmowilam juz wszytstkim zanjomym i czesci rodzince.
Jak tylko powiem im o ciazy to juz w 100%nie bede im robic.
Apropo kregoslupa,tez mam juz uszkodzony szyjny,rok temu jak mialam jak zwykle ogrom pracy,bo mialam swoj salon,to w nocy spac nie moglam bo rece dretwialy cale ,jak sie okazalo od kregoslupa[emoji4]

@Nuria dogadzacie sobie widze[emoji4]niech plemniczki atakuja jajo[emoji38]

U mnie bez zmian,no chyba ,ze licYc to ,ze od progesteronu w wiekszej dawce mam zatwardzeniw grrr[emoji58]
Milego dnia dziewczynki,buziaki[emoji8]

Aaa carmen moja przyjaciolka ma ele.canopola i jest baaardzo zadowolona,chce otworzyc mleczarnie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Popsikaj się czymś na komary ,,,, wczoraj po lesie jestem cała w swędzące kropki :) Albo biegnij tak szybko by Cię nie dogoniły :))

Latało dziadostwo, komary i takie wielkie muchy co gryzą i inne bzyczace paskudztwo, ale jest tak gorąco, ze chyba za bardzo śmierdziałam potem, żeby mnie cos atakowało [emoji23] upał okropny, myślałam ze zemdleje. Trzeba by o 5 rano isc biegać żeby jakoś oddychać normalnie [emoji849] ale dałam radę, moze kiedyś schudnę [emoji58]

Agnes za gorąco jest
Ja nic nie robię a śmierdze ciagle i muszę sie myć albo chusteczka nawilżona podmywac [emoji23][emoji23]
Tutaj tez gorąco ze idzie zemdleć bez ruszania sie

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

U mnie rano burza była z grzmotami :) było pięknie - kocham burzę. A teraz znowu jest upał. Zaraz jedziemy na lekcje holenderskiego. Potem jakiś grill na obiad i tak minie niedziela....byle do 7 lipca :) urodzinki i początek urlopu :D

Dziewczyny czy upał na dworze może powodować, że temp utrzymuje się na poziomie 37,03 - 37,3? Czy progesteron tak dobrze działa? Ale nie czuje się chora, tylko mi gorąco ale to normalne przy takich temperaturach powietrza. teraz mamy 26 na zewnątrz.

edit - oczywiście mówie o temp mierzonej rano :)

reklama
Dziewczyny czy upał na dworze może powodować, że temp utrzymuje się na poziomie 37,03 - 37,3? Czy progesteron tak dobrze działa? Ale nie czuje się chora, tylko mi gorąco ale to normalne przy takich temperaturach powietrza. teraz mamy 26 na zewnątrz.

edit - oczywiście mówie o temp mierzonej rano :)
Ja mam nawet wyza tempka po owulce zawsze jest wyzsza

Do góry